Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


16 november 2004


Inbraak in winkel


In een winkel aan de Adelaarslaan werd in de nacht van zondag op maandag (15/11) ingebroken. Men wist het pand binnen te komen door een raam te vernielen. Weggenomen werd een onbekend geldbedrag.


Winkeldiefstal


Bij een winkel aan de Hoofdstraat werd maandagmiddag (15/11) een 16 jarige Apeldoornse betrapt. Het meisje had een paar laarzen ter waarde van E 39,95 aangetrokken en haar eigen schoenen in een tas gedaan. Toen ze winkel uit wilde lopen, werd ze aangesproken door winkelpersoneel. Het meisje bekende de diefstal. Ze zal worden doorverwezen naar het preventieproject LINK, waar een passende maatregel getroffen zal worden.


Voet van de trapper


Een 13 jarig meisje uit Loenen raakte maandagmiddag (15/11) licht gewond. Het meisje fietste rond 15.45 uur over het fietspad aan de Armhemseweg. Opeens gleed ze met haar voeten van de trappers, waarna ze viel. Ze werd per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.


Bromfietscontrole


De politie heeft maandag (15/11) op de Matenpoort en Landdrostlaan een bromfietscontrole gehouden. Er werden 30 bromfietsen gecontroleerd. Hierbij vielen de volgende bekeuringen: 2x niet in bezit van bromfietscertificaat, 2x niet dragen van een helm, 15x opgevoerd, 1x verlichting niet in orde en 1x rijden op het fietspad.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --