1e persbericht van dinsdag 16 november 2004

Eindhoven 16-11-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Mannen met inbrekersspullen aangehouden

De politie heeft maandagnacht rond 24.00 uur een 20-jarige Eindhovenaar en een 21-jarige Nuenenaar aangehouden. De politie controleerde hun auto op de Airbornelaan. De twee hadden in hun auto zware inbrekerswerktuigen, handschoenen en een bivakmuts liggen. Het materiaal uit hun auto is inbeslaggenomen en de twee zijn ingesloten.

Eindhoven: Beroving

Een 42-jarige Eindhovenaar is maandag omstreeks 22.15 uur ter hoogte van de Kloosterdreef beroofd. Een onbekende man spoot een bijtende vloeistof in zijn ogen waarop het slachtoffer ten val kwam. Meteen daarop werd hij van zijn portemonnee beroofd met daarin enkele honderden euros.

Helmond: Diefstal beeldapparatuur

In een zaak aan de Vondellaan is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. De diefstal bestaat onder andere uit beeldapparatuur en DVDs. Een ruit aan de achterzijde van de winkel is weggesneden om binnen te komen.

Milheeze: Gereedschap uit loods gestolen

Dinsdagochtend rond 0.30 uur is er in een loods aan het Hutjesven ingebroken. Er is gereedschap gestolen waaronder een lasapparaat en een accuboormachine. De toegangsdeur was opengebroken om binnen te komen.

Lierop: Computerbeeldschermen ontvreemd

In een bedrijf aan de Somerenseweg is dinsdag omstreeks 0.45 uur ingebroken. Uit de diverse kantoorruimten zijn vier LCD-schermen ontvreemd. De inbraak gebeurde door een schuifpui aan de achterzijde te openen.

Handel: Heftruck uit garage gestolen

In een garage aan de Haveltweg is tussen maandag 19.30 uur en dinsdag 05.45 uur een heftruck gestolen. Er is een ruit vernield om binnen te komen. Hierna werd de toegangsdeur geopend en ging de dader er met de heftruck van door.