Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

16 november 2004

Memory productions group neemt strategisch belang in all4students

De Memory Productions Group B.V. (MPG) uit Amsterdam neemt een strategisch belang in de Groningse internetuitgever All4Students BV. Zowel MPG als All4Students zijn met internet, print en evenementen actief op de Nederlandse studenten(arbeids)markt. Samen bieden deze bedrijven de meest complete en meest dekkende studentportfolio van Nederland aan in een aantrekkelijke cross-mediamix.

Met deze stap verstevigen beide partijen verder hun toch al sterke positie binnen de studentenmarkt. Met een grote diversiteit in de geboden informatie (zoals studentenkamers, reizen, entertainment en lifestyle maar ook tal van marktleidende carrièreproducten) vinden studenten en young professionals wat ze nodig hebben.

Adverteerders die zich op studenten en young professionals richten vinden bij geen andere partij een completer aanbod aan producten en een grotere dekking binnen deze doelgroep.

MEMORY PRODUCTIONS GROUP BV

MPG is opgericht in 1989, heeft als missie 'Meeting Ambitions' en is marktleider waar het gaat om de communicatie met en werving van studenten en young professionals. Hiervoor worden verschillende merken gevoerd. Memory Magazine is het grootste carrièremagazine van Nederland voor studenten en young professionals en verschijnt zes keer per jaar in drie edities met een oplage van ruim 150.000 exemplaren. Daarnaast geeft zij jaarlijks het Carrière Jaarboek uit in een oplage van ruim 60.000 exemplaren. Ook organiseert zij het grootste carrière-evenement van Nederland, De Nationale Carrièrebeurs alsmede het enige carrière-evenement voor (young) professionals, het Jobnet Career Event. Jobnet is de carrièreportal van MPG met onder meer de veelbezochte (carrière-)sites jobnet.nl, memory.nl en carrièrebeurs.nl

ALL4STUDENTS BV

All4Students BV vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland met nu ruim 145.000 leden. All4Students is uitgever van een tiental bepalende internettitels voor studenten aan alle hbo en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland, waaronder Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites van All4Students kunnen studenten ondermeer terecht voor bijbanen, stages, kamers, reizen en informatie over entertainment en lifestyle.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

NOOT VOOR DE PERS

Meer informatie:

MPG, Geert Nab, telefoon 020-6382146

Studenten.net, John Wittmaekers, telefoon 050-3114377.