Politie Amsterdam-Amstelland

Hennepplantages ontmanteld

16-11-2004. De politie trof maandag twee hennepplantages aan.

Goudsbloemstraat
Rond halfzes 's middags werd in een woning een hennepplantage aangetroffen. Een NUON-medewerker rook tijdens reparaties een sterke wietlucht en waarschuwde de politie. De aangetroffen planten en installatie werden in beslag genomen. In de woning werden twee verdachten aangehouden (33 en 37 jaar). Zij zijn ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.
Nolenstraat
Rond acht uur 's avonds werd ook hier een plantage gevonden in woning. Een 26- en 36-jarige man werden gearresteerd. De 240 hennepplanten en de professionele installatie werden in beslag genomen en vernietigd. De mannen zijn ingesloten en kunnen een proces-verbaal tegemoet zien.
---
Lichaam onbekende vrouw aangetroffen
16-11-2004. Maandagmorgen rond halfelf werd in de bosjes aan de Wamelstraat het stoffelijk overschot van een onbekende vrouw aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf.

De identiteit van de vrouw en de wijze van overlijden wordt door de recherche onderzocht. De technische recherche heeft een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld.
Aanzienlijke drugsvangst bij inval
16-11-2004. Maandagavond vonden politiemensen een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs bij een inval in een drugspand in de Indische buurt.
Lees verder...

---
Bromfiets rijdt bijna 100 km p/u
16-11-2004. Een 17-jarige jongen werd maandagmorgen gesnapt toen hij met zijn brommer over de Slotermeerlaan reed met een snelheid van bijna 100 km p/u. De jongen moest zijn bromfiets onmiddelijk inleveren en kreeg een proces-verbaal.