Ingezonden persbericht


Persbericht

Goirle, 16 november 2004

Meer dan duizend titels direct te downloaden via Softned.com

Eerste 'download store' voor software in Nederland geopend

GOIRLE - Meer dan duizend softwaretitels zijn vanaf nu 24 uur per dag en zeven dagen per week direct te downloaden in de eerste 'download store' voor software in Nederland: www.softned.com. De digitale winkel, een honderd procent dochteronderneming van ACES Direct BV te Goirle, richt zich primair op consumenten en het MKB.

Softned.com levert producten van ruim 120 fabrikanten, waaronder Symantec, Jasc, Scansoft, Norman, Mcafee, Macromedia en Filemaker. Het aanbod varieert van antivirus- en studiesoftware tot PC-games en CAD-software. Het aantal titels zal snel worden uitgebreid.

"Downloaden is dé nieuw manier voor het kopen van software", zegt Tom Coehorst van Softned.com. "Het is snel, simpel, veilig en bovenal voordelig: je betaalt alleen de software - dus geen verzendkosten of bijvoorbeeld kosten voor de verpakking. Omdat je direct naar je PC downloadt, kun je er meteen mee aan de slag. Elke aankoop is inclusief een elektronische handleiding en volledige support. Binnen zeven dagen kunnen producten gratis opnieuw worden gedownload, bijvoorbeeld als de download werd afgebroken. Betalen kan veilig met een creditcard."

ACES Direct BV, opgericht is 1996, is een van de grootste Internet-/postorderleveranciers van IT-producten voor de zakelijke markt in Nederland. Het bedrijf is officieel (e-)businesspartner van onder meer HP, IBM, Toshiba, 3Com, Microsoft, Cisco en APC.

Noot voor de redactie (