Politie Gelderland-Midden

Arnhem; gewapende overval

Publicatiedatum: 15-11-2004

Politie zoekt getuigen

Twee onbekenden hebben maandagavond 15 november rond 20.25 uur een gewapende overval gepleegd op een winkelpand (voor persoonlijke verzorging) in de Kronenburgpassage in Arnhem. Op dat moment waren twee medewerksters en een klant nog in de winkel aanwezig. Niemand raakte gewond.

De verdachten droegen donkere kleding. Zij hadden hun gezicht bedekt. Onder bedreiging van een wapen eisten zij geld. Nadat zij een geldbedrag hadden buitgemaakt, verlieten zij het winkelpand. De twee waren - voorzover op dit moment bekend - te voet. Ze vertrokken door de parkeergarage en zijn daarna waarschijnlijk richting Burgemeester Matsersingel weg gelopen.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen. Dat kunnen mensen zijn die op deze maandagavond rond 20.25 uur in de directe omgeving van de winkel of misschien wel in de winkel twee mensen hebben gezien in donkere kleding. Wellicht zijn er ook mensen die in de omgeving van de Burgemeester Matsersingel deze twee heeft zien lopen of in een auto of op een ander voertuig heeft zien stappen. Misschien is er iets bekend over een kenteken. Wellicht hebt u op een andere manier informatie gekregen die met deze zaak te maken zou kunnen hebben. Bel met al uw informatie naar de politie in Arnhem, telefoonnummer 0900 - 8844. Ook als u denkt dat uw informatie op het oog geen waarde voor het onderzoek lijkt te hebben!

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie; perspiket
Harry Munniksma
0318 688 221

---