PROGNOS NEDERLAND

Doorbraak in Elektro-acupunctuur, wetenschappelijk bewezen

Doorbraak in Elektro-acupunctuur, eindelijk wetenschappelijk bewezen.

Prognos heeft zijn dienst bewezen in de ruimtevaart-geneeskunde en is nu eindelijk bewezen door een reguliere universiteit. De Universiteit van Portland, Canada heeft aangetoond dat het Prognos Diagnose- en Therapie-systeem betrouwbaar de toestand van de meridianen kan vast stellen.
Nu het aangetoond is en in diverse ziekenhuizen wereldwijd gebruikt wordt is het Prognos-systeem regulier geaccepteerd. Helaas is het in West Europa nog niet zo dat acupunctuur en Oosterse geneeswijzen geïntegreerd zijn in het reguliere circuit en in de reguliere artsen-opleidingen.
Nu word nog regelmatig acupunctuur als alternatief gezien, maar in het Oosten is acupunctuur al 5000 jaar de reguliere methode. Nu men aangetoond heeft dat meridianen bestaan en met de moderne technieken zoals Prognos betrouwbaar vast kan stellen hoe de toestand van de meridianen is, kan men hiermee betrouwbaar conclusie trekken. Een meridiaan is bijvoorbeeld verbonden met een wervel, spierengroep, gebitselement, een emotie, een systeem ( bijv. immuunsysteem), maar ook een orgaan.

Prognos organiseert diverse informatie avonden en een patiënten informatie avond op 16 November in het Rotterdam Airport hotel en een seminar met een Professor die zelfs genomineerd was voor de Nobelprijs, Prof. Popp van het biophotonen instituut uit Neuss Duitsland. Een van Nederlands bekenste acupuncturisten zal ook op beide evenementen spreken over zijn bevindingen.

Patiënten informatie avond op 16 November 2004 Rotterdam Airport hotel, toegang gratis
Meer informatie en aanmelden op www.prognos.info

Seminar Prognos, AMC Amsterdam, congreszaal 5, toegang pers gratis Meer informatie en aanmelden op www.prognos.info

SEMINAR PROGNOS
27 November 2004 AMC Amsterdam

Geachte journalist,

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor het seminar op zaterdag 27 november over:
de werking van het Prognos systeem waarmee exact, door middel van reproduceerbare en herhaalbare metingen, de energetische toestand van de meridianen vastgesteld kan worden.
de invoering van Energetische Geneeswijzen in de gezondheidszorg met Prognos.
het opsporen en opheffen van de diepste oorzaken van klachten, met behulp van de in Nederland ontwikkelde Integrale Diagnose en Therapie (IDT) module van Prognos.
acceptatie door de reguliere sector en invoering van Prognos in het reguliere circuit, zoals in Azië, Zuid Afrika en Canada. het digitaliseren van medicamenten, het toedienen van middelen door middel van digitale frequenties met een koptelefoon vanuit de computer.
Het toepassen van regulatiediagnostiek, 20 jaar wetenschap voor de dagelijkse praktijk, ontwikkeld door Prof. Popp. de uitstekende support, begeleiding en stage die men bij een Prognos systeem krijgt.
uitleg over de kosten en baten van het systeem.

Dit seminar wordt georganiseerd door Prognos Nederland BV & Prognos Medical Research

Sprekers: Eric van Schijndel, acupuncturist Eric van Schijndel heeft ruim 20 jaar ervaring in het toepassen van acupunctuur, orthopedische geneeskunde, fysiotherapie, elektro-acupunctuur diagnose en therapie, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en integrale geneeswijzen en heeft de IDT module van Prognos ontwikkeld.

Prof Popp en Prof. Yu Yan, een nieuwe mogelijkheid in de geneeskunde In de USA, India, China en Zwitserland hebben zij verschillende leerstoelen. Prof. Popp is de oprichter en leider van het Internationale Instituut voor Biofysica in Neuss en is lid van verschillende gerenommeerde organisaties. Talrijke publicaties, radio- en televisiebijdragen over complementaire geneeskunde, biofotonenonderzoek en onderzoek over fysikalische- en biologische grondslagen maken hem tot één van de bekendste experts op dit terrein. Hij heeft ook het eerste leerboek over biofotonen geschreven. Prof. Yu Yan werkt intensief met hem samen.

Prognos Medical Research streeft naar het perfectioneren van het Prognos systeem aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, toetsing in de praktijk, uitwisseling van kennis en eigen research en development. Dit samenwerkingsverband wordt gevormd door acupuncturisten, artsen en wetenschappers.

Taal: Nederlands & Engels

Locatie: AMC Academisch Medisch Centrum, Meibergdreef 9, Universiteit van Amsterdam

Programma


09.45 Ontvangst.

10.00 Inleiding door Martin Möhrke, directeur Prognos Nederland & Prognos Medical Research.

10.10 Presentatie over de praktische toepassing van het Prognos systeem, het opsporen van oorzaken van klachten met behulp van de IDT module, het interpreteren van de meetresultaten, het bepalen van de juiste therapie, connecties met de 5 elementen, het testen van medicamenten en extra module mogelijkheden zoals de therapie- en interpretatiemodule, door Eric van Schijndel.

11.20 Digitaal diagnostiseren met behulp van een koptelefoon en de computer, de diepste oorzaken van klachten opsporen en frequentietherapie. Het behalen van optimaal behandelresultaat met Prognos, door middel van Vital Frequentie Spectra, door Eric van Schijndel.

12.30 Gezonde lunch.

13.30 Prof. Popp en Prof Yu Yan, nieuwe mogelijkheden in de geneeskunde.
De ontwikkeling van 20 jaar onderzoek van Prof. Popp in één meetsysteem. Dit meetsysteem stelt betrouwbaar vast hoe het gesteld is met de regulatie en celcommunicatie van de patiënt en de mogelijkheden tot herstel.

14.30 Praktijk voorbeelden, de werkelijke oorzaak van klachten opsporen, zieke systemen deblokkeren, waardoor het lichaam zichzelf weer kan genezen.
Korte presentatie over de speciale Prognos cursus en de opleiding Energetische Geneeswijzen, gegeven door de NAEG (Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen), door Eric van Schijndel.

15.30 Pauze.

15.45 Uitleg over aanschafmogelijkheden van het systeem en de voordelen die
het Prognos systeem heeft voor de dagelijkse praktijk, door Dhr. Smetsers van MediLease BV en door Martin Möhrke, Prognos Nederland BV

16.30 Vragen.

17.00 Einde.

Zie www.naeg.nl voor meer informatie over de Nederlandse Academie voor Energetische Geneeswijzen.