Persberichten 15 november 2004

's-Hertogenbosch 15-11-2004

AANRIJDING LETSEL

's-Hertogenbosch - Bij een aanrijding op de Helftheuvelpassage te Den Bosch op 14 november 2004 omstreeks 17.10 uur is een 56 jarige vrouw uit Den Bosch zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 31 jarige automobiliste uit Maastricht.

VERDACHTE LOKAALVREDEBREUK AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 32 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 14 november 2004 aangehouden, omdat hij het Grootziekengasthuis aan de Tolbrugstraat te Den Bosch niet wilde verlaten. De man had daar met de verpleging van de EHBO ruzie gekregen over zijn behandeling.

BRANDSTICHTERS AANGEHOUDEN

Den Dungen - Twee 14 jarige jongens uit Den Dungen zijn op 14 november 2004 aangehouden ivm brandstichting aan een bank aan het Hendrikskamp te Den Dungen. De jongens hadden omstreeks 17.00 uur een papierenzak aangestoken, waarna de bank ging branden. Buurtbewoners probeerden nog de brand te blussen, doch dit lukte niet, waarna de brandweer de brand bluste.

AANRIJDING LETSEL

Sint Oedenrode - Bij een aanrijding op het Cathalijnepad te Sint Oedenrode op 14 november 2004 omstreeks 17.55 uur zijn twee 16 jarige bromfietsers gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De bromfietsers kwamen met elkaar in botsing, nadat een van hen op de weghelft van de tegemoetkomende bromfietser kwam.

RIJDEN ONDER INVLOED

Boxtel - Tegen een 39 jarige bromfietser uit Boxtel is op 15 november 2004 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.15 uur op de Baroniestraat te Boxtel. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

Boxtel - Op 15 november 2004 is een 32 jarige man uit Boxtel aangehouden ivm mishandeling van een 22 jarige man uit Boxtel. De twee mannen kregen op 30 oktober 2004 omstreeks 23.00 uur op de Clarissenstraat te Boxtel een verkeersruzie. Hierbij sloeg de verdachte het slachtoffer.

DIEFSTAL AUTO

Erp - Vanaf de Klaverweide te Erp is op 15 november 2004 een blauwe VW Golf, kenteken YG-03-JZ ontvreemd.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

Oss - Een 17 jarige jongen uit Oss is op 14 november 2004 aangehouden ivm mishandeling van een 15 jarige jongen uit Oss op Terloo te Oss. De jongens hadden eerder onenigheid gehad met elkaar en kwam elkaar nu omstreeks 15.00 uur tegen, waarbij de verdachte het slachtoffer sloeg.

HUISELIJK GEWELD

Oss - Een 39 jarige man uit Oss is op 14 november 2004 aangehouden ivm mishandeling van zijn 44 jarige vrouw uit Oss. De man had de brouw in het gezicht geslagen.

VERDACHTEN MISHANDELING AANGEHOUDEN

Oss - Een 19, 33 en 41 jarige man uit Oss zijn op 14 november 2004 aangehouden ivm mishandeling van een 18 jarige man uit Geffen en een 34 jarige vrouw uit Oss. De betrokkenen troffen elkaar omstreeks 22.35 uur op de Kromstraat te Oss, waarna het tot een handgemeen kwam. De oorzaak van de mishandeling ligt in de relationele sfeer.

RIJDEN ONDER INVLOED

Herpen - Een 39 jarige automobilist uit Oss is op 15 november 2004 aangehouden ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.05 uur op de Rogstraat te Herpen.

RIJDEN ONDER INVLOED

Oss - Tegen een 38 jarige automobilist uit Oss is op 15 november 2004 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.50 uur op de Burg. Ploegmakerslaan te Oss. Tevens is een mes bij de man inbeslaggenomen.

AANRIJDING LETSEL

Nistelrode - Bij een aanrijding op de Heescheweg te Nistelrode op 15 november 2004 omstreeks 08.35 uur is een 17 jarige bromfietser uit Lith gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een 41 jarige automobiliste uit Son, toen deze bij een benzinepomp wegreed.

GEWONDEN BIJ VERKEERSONGEVAL

Boxmeer Zondagmiddag is op de A73 ter hoogte van de parkeerplaats bij Boxmeer een verkeersongeval gebeurd tussen een auto en een motor. Hierbij zijn de 33-jarige bestuurder van de motor en zijn 31-jarige bijrijdster gewond geraakt.

De52-jarige bestuurder van de auto heeft waarschijnlijk de motor over het hoofd gezien toen hij van de rechterweghelft de uitvoegstrook van de parkeerplaats opreed. De politie onderzoekt de zaak. Beide slachtoffers zijn per ambulance overgebracht naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen.

TEGEN DE LAMP BIJ ALCOHOLCONTROLE

Boxmeer Toen de politie in de nacht van zondag op maandag op de Sint Anthonisweg in Boxmeer een 40-jarige man uit Hoensbroek controleerde op alcohol, kon zij hem direct aanhouden op verdenking van diefstal. Niet alleen had de man teveel gedronken; op de achterbank troffen de politieagenten onder meer velgen van een auto aan. Tevens bleek hij een volledige ontzegging van de rijbevoegdheid te hebben. Tijdens het verhoor van de verdachte kwam bij de politie een melding binnen van een bedrijfsinbraak op de Handelstraat in Boxmeer. Nader onderzoek wees uit dat de velgen uit de auto van de man waren buit gemaakt bij deze inbraak. De man werd hierop ingesloten.