Bureau Jeugdzorg Gelderland

Convenant Bureau Jeugdzorg Gelderland
en MEE
Arnhem, 16 november 2004

Op 19 november a.s. zullen Bureau Jeugdzorg Gelderland en drie MEE organisaties (Oost-Veluwe, Oost-Gelderland en Gelderse Poort) in het kader van de Wet op de Jeugdzorg een samenwerkingsovereenkomst ondertekenen. De gezamenlijke wens is een intensievere en nauwere samenwerking te bewerkstelligen, zodat cliënten sneller en beter geholpen worden. In het convenant staan het uitgangspunt en de werkwijzen toegelicht.

Het uitgangspunt van het convenant is dat de cliënt altijd aan het juiste adres is. Per cliënt wordt bekeken welke deskundigheid nodig is en welke hulpverlener deze kan bieden. De betrokken medewerkers werken, indien nodig en gewenst, nauw samen ten behoeve van de cliënt.

Het convenant zal op bovengenoemde dag worden ondertekend door: Hans Lomans (Raad van Bestuur BJZ-Gelderland), Ineke Kanneworff-Klinker (directeur MEE Oost-Gelderland), Bram Hakkenberg (directeur MEE Gelderse Poort) en Manon Straatman (directeur Mee Veluwe). Dit zal plaatsvinden aan de Trans 6, 6811 HR in Arnhem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de volgende personen:

Bureau Jeugdzorg Gelderland:
Nel ten Haaf: 026 - 3629111

MEE vestigingen:
Arina Greven, Oost-Gelderland: 0314 - 344224
Jeanette Markink, Gelderse Poort: 026 - 4454151 Arjanne van den Berg, Veluwe: 055 - 5269200