Ingezonden persbericht


Persbericht 19 augustus 2004

extra voorstelling spaanse rijschool in fec leeuwarden

op donderdag 18 november 2004

De belangstelling voor het eenmalige optreden van de Spaanse Rijschool op woensdag 17 november in Leeuwarden is overdonderend. Amper vier weken nadat bekend geworden is dat de Spaanse Rijschool ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de Koninklijke Vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek naar Leeuwarden komt, zijn de A tribunekaarten voor woensdag 17 november volledig uitverkocht.

Om de vele liefhebbers van de Wereldberoemde en unieke Hogeschool van de Dressuur niet teleur te stellen, heeft BCM-directeur Henk Brüger de Spaanse Rijschool weten over te halen een extra voorstelling te laten geven op donderdag 18 november. Dat de Spaanse Rijschool bereid is om deze extra voorstelling te geven, heeft te maken met het jubileum van de Koninklijke Vereniging het Friesch Paarden-Stamboek . Met het optreden wil de Spaanse Rijschool de vereniging van het Friese paard een unieke felicitatie brengen. Het FEC in Leeuwarden zal voor deze unieke gebeurtenis geheel worden aangekleed in Weense stijl, zodat in een bijzondere en tevens erg toepasselijke atmosfeer genoten kan worden van de ruim dertig Lipizzaner-paarden en hun Bereiter die de wereldshow zullen opvoeren. In het voorprogramma wordt het Friese paard in een show gepresenteerd.

Kaarten voor de Spaanse Rijschool zijn te bestellen via een speciale reserveringslijn 0900-2022709, of via de website www.spaanserijschool.nl of via de site van www.bcm.nl

De voorverkoop van de jubileumavond van het 125-jarig Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek start op


1 september via www.fps-jubileum.com en het maandblad `Phryso . Er zijn ook combinatiekaarten te bestellen.

288cdc.gif

Bijgaande illustratie is rechtenvrij te gebruiken. Voor meer illustraties, neemt u contact met ons op.

Nadere informatie:

Spaanse Rijschool: Fries Paarden-Stamboek:

Tel: 040 844 7644 Tel: 0512 523 888

Fax: 040 844 7622 Fax: 0512 532 146