MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Van Dik Hout op Night of the Proms


De succesvolle band Van Dik Hout komt de line-up van Night of the Proms versterken. Van woensdag 17 tot en met dinsdag 30 november staat de Rotterdamse Ahoy in het teken van de 15e editie van dit grote muziekfeest. Van Dik Hout, één van de meest toonaangevende bands van Nederland die dit jaar zijn tienjarig jubileum viert, vindt het een eer om op Night of the Proms te spelen. Het is voor het eerst dat grote hits zoals Stil in Mij en Alles of Niets onder begeleiding van een groot symfonieorkest te horen zullen zijn. De optredens op Night of the Proms zijn een waardige afsluiter voordat de band na tien jaar succes een sabbatical year inluidt.

De internationale hoofdact van dit jaar is niemand minder dan Joe Cocker, de man die 1968 zijn grote doorbraak beleefde op het Woodstock festival met zijn vertolking van het Beatles nummer With A Little Help From My Friends. Andere monsterhits zijn natuurlijk You Are So Beautiful, het duet met Jennifer Warnes Up Where We Belong, Unchain My Heart, Night Calls, You Can Leave Your Head On en Summer In The City.

De Newyorkse Jamaicaan Shaggy brengt iedereen aan het dansen met nummers als Oh Carolina, Boombastic, It Wasnt Me en Hey Sexy Lady. Op elk van zijn albums laat Mr Lover Lover verschillende muziekstijlen op een fantastische manier samenvloeien. Van pop tot r&b tot dance en ragga, hij combineert ze allemaal.

De Roemeense virtuoos Damian zet dit jaar de panfluit in de schijnwerpers in Rotterdam. Damian is een jonge en begenadigde muzikant met verbazingwekkende speltechnieken. Hij haalt elke klanknuance uit zijn instrument en beweegt zich probleemloos op verschillende muzikale terreinen. Klassieke muziek, jazz, avant-garde, wereldmuziek, new age... Damian tovert het allemaal uit zijn antieke instrument tevoorschijn.
Natuurlijk zijn ook het orkest Il Novecento, het vertrouwde koor Fine Fleur, 'Mister Proms' John Miles en presentator Carl Huybrechts weer van de partij. Naast Joe Cocker, Shaggy, Damian en Van Dik Hout wordt er binnenkort nog een internationale artiest bekendgemaakt om het programma van dit jaar compleet te maken.

NIGHT OF THE PROMS 2004 met Joe Cocker, Shaggy, Damian, Van Dik Hout e.a.
Ahoy' Rotterdam
Data: 17 t/m 30 november
Aanvang: 17, 18 en 19 november om 20.30 uur, overige concerten om 20.00 uur.
Entree: van 20,00 tot 40,00 euro (excl. service- en portokosten)

Kaartverkoop via TELE TICKET SERVICE 0900-45.000.45 (0,45 euro pm) - www.teleticketservice.com of bij TICKET SERVICE via de grotere postkantoren, VVV's, GWK's, 0900-300.1250 (0,45 euro pm), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa Ahoy' Rotterdam. Website: www.notp.com

Night of the Proms (c) is een organisatie van PSE-Holland en krijgt de steun van Sky Radio 101 FM.