INSIGNIS COMMUNICATIETRAJECTEN

InterStep biedt talents coaching op beurs Techniek Bedrijven

Op de beurs Techniek Bedrijven Talents zal InterStep, bureau voor werving, selectie en detachering van hoog opgeleide technisch specialisten, de aandacht trekken met nuttige interactieve workshops. De bezoekers krijgen tijdens deze workshops persoonlijke coaching in sollicitatiegesprekken. Naast een goed CV is een goede eerste indruk namelijk minstens zo belangrijk. De beurs Techniek Bedrijven Talents wordt op 17 november a.s. gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

InterStep wil met de workshops laten zien dat persoonlijke coaching voor kandidaten en werkgevers van doorslaggevend belang is. Naast aandacht voor de functie-eisen van de opdrachtgever, schenkt InterStep als detacheerder veel aandacht aan de geschiktheid van de kandidaat: motivatie, attitude en presentatie spelen een belangrijke rol. Een perfect CV is pas iets waard als de kandidaat bij de opdrachtgever past, representatief is en geïnteresseerd op zijn sollicitatiegesprek verschijnt.

Persoonlijke coaching is een belangrijk onderdeel van de selectiemethode die InterStep hanteert. InterStep selecteert niet alleen op CV, maar zeker ook op de mensen. Door middel van een intensieve begeleiding zorgt InterStep dat de kandidaten passen bij de functie en werksfeer die de werkgever biedt.

InterStep geeft deze begeleiding door kandidaten vaardigheidstrainingen te geven. Hierdoor kan de kandidaat steeds een optimale keus maken uit de uitdagende projecten van InterStep.

InterStep heeft een keur aan vacatures voor hoger opgeleid personeel in de gehele technische sector. Naast functies in de werktuigkundige, werktuigbouwkundige en elektrotechnische sectoren zijn er momenteel ook weer uitdagende functies in de infrastructurele sector. Na een korte dip is er nu een duidelijke opleving te zien in de vraag naar technisch specialisten voor ontwerp en aanleg van railinfrastructuur, stedelijke infrastructuur en wegenbouw.

InterStep werft, selecteert en detacheert hoger personeel voor de (werktuig)bouwkundige, civiele, industriële en elektrotechnische sector. Momenteel worden zo'n honderd afgestudeerden uit het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers van naam.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Auke Jager van InSignis Communicatietrajecten in Utrecht, 030-2467428, mob. 06-53.30.43.81. E-mail: auke.jager@insignis.nl

26 okt 04 12:42