Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

Leo driessen nieuwe radio 10 gold verslaggever bij uitwedstrijden oranje

Hilversum, 11 november 2004 Vanaf 17 november 2004 zal Leo Driessen voor Radio 10 Gold een deel van de verslaggeving verzorgen van de uitwedstrijden van het Nederlands elftal. Op 17 november speelt Oranje tegen Andorra. Leo zal de wedstrijd samen met Bert Nederlof van professioneel en gedetailleerd commentaar voorzien. Jos Kuyer verzorgt de presentatie vanuit de studio.

Leo Driessen, bekend van NOS Langs de Lijn, Radio Tour de France, RTL 5 en als sportredacteur bij Het Parool, zorgt met Bert Nederlof (NOS Langs de Lijn en Voetbal International) voor een live verslag vanuit het stadion in Barcelona. Jos Kuyer (AVRO, Sport 7 en NOS) verzorgt de verslaggeving vanuit de studio. Radio 10 Gold heeft de radio-uitzendrechten voor de uitwedstrijden van Oranje in de kwalificatieronde naar het Wereldkampioenschap 2006 in Duitsland. De programmering op Radio 10 Gold staat op wedstrijddagen tussen 19:00 en 23:00 uur volledig in het teken van het te spelen duel.

Radio 10 Gold draait de grootste hits en heeft de meeste prijzen en het beste voetbal. De muziek van toen en nu is gericht op de volwassen luisteraar. Radio 10 Gold is in heel Nederland en ver daarbuiten te ontvangen via AM 1008 en in heel Nederland ook via de kabel.

Kijk voor meer informatie op www.radio10gold.nl. Radio 10 Gold is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht