Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

Word jij 'Cursist van het jaar 2005'?

Volg jij de opleiding Schoonheidsspecialist? En ben je eindexamen- kandidaat van het schooljaar 2004 - 2005? Dan kun jij fantastische prijzen winnen. Hoe? Door mee te doen aan de Blue Diamond Award. Wanneer? Op maandag 21 maart 2004 tijdens de Beauty Trade Special in de Jaarbeurs Utrecht. Laat zien dat je het vak in je vingers hebt en strijdt mee om de titel 'Cursist van het Jaar 2004'!

Toon jouw talenten
De Blue Diamond Award is een ontzettend leuke wedstrijd voor enthousiaste, aankomende talenten zoals jij! De wedstrijd bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte opgevolgd door een finaleronde. In de theorietoets test je door middel van multiple-choicevragen je kennis op praktijkcases. Daarna doe je mee aan een leuke, creatieve praktijkopdracht: een gezicht-, schouder- en nekmassage. Laat hier zien dat jÃj je theorie daadwerkelijk kan toepassen in de praktijk!

Win die felbegeerde titel!
Behoor jij tot de tien deelnemers met het hoogste aantal totaalpunten voor de theorie- en praktijktoets? Dan zit jij in de finale en maak je kans op aantrekkelijke prijzen. Dit is de ultieme kans om jouw creatieve talenten te tonen. De finaleopdracht is namelijk: cosmetische handverzorging.

Aantrekkelijke prijzen
Heb je meegedaan? Dan krijg je sowieso een op naam gestelde oorkonde. De winnaars ontvangen:

1e prijs: De Blue Diamond-wisseltrofee, een beker, een geldprijs van ⬠350,-
en een dagje beautyfarm.

2e prijs: Een beker, een geldprijs van ⬠250,- en een beautyarrangement.

3e prijs: Een beker, een geldprijs van ⬠150,- en een beautyarrangement.

Ben jij die enthousiaste vakidioot? Binnenkort kun je hier het inschrijfformulier downloaden en je inschrijven.