Binnensticht, 09.55 uur

Utrecht 17-11-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Auto over de kop

ZEIST Op woensdag 17 november raakten twee mannen gewond bij een ongeval.

Rond 06.00 uur reed een 31-jarige automobilist uit Lelystad over de Driebergseweg. Bij hem in de auto zat een 25-jarige man uit Amersfoort. Door nog onbekende oorzaak is de auto over de kop geslagen en werd een bushokje geheel vernield.

De auto kwam op zijn rechterkant tot stilstand, waarbij de Amersfoorter bekneld onder het voertuig kwam te zitten. Hij werd door de bestuurder en twee passanten onder het voertuig vandaan gehaald en is met vermoedelijk ernstige verwondingen per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht. De 31-jarige bestuurder klaagde over pijn in zijn hoofd en rug en is daarop met een tweede ambulance voor onderzoek naar het Diakonessenziekenhuis in Utrecht gebracht.

Door de Regionale Verkeersdienst is een onderzoek ingesteld. Daar niet duidelijk is wat er precies is gebeurd, verzoekt de politie getuigen, met name de twee passanten die hebben geholpen de Amersfoorter te bevrijden, contact op te nemen met de politie van district Binnensticht, bureau Zeist op telefoonnummer 0900-8844. Vermoedelijk reden de passanten in een Audi.