Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe audio- en video-oplossingen van Belkin

Beleef de ultieme thuisbioscoop-ervaring met de PureAV- oplossingen van Belkin

Belkin, Schiphol-Rijk, 17 november 2004 Belkin introduceert een nieuwe reeks audio- en video-oplossingen voor een ultieme audiovisuele ervaring. De PureAV-productlijn bestaat uit een brede reeks digitale AV-kabels, connectors en producten om de stroom te beheren. Liefhebbers van thuisbioscopen en audio die op zoek zijn naar de ultieme thuisbioscoop-ervaring kunnen nu genieten van uitstekende prestaties met betaalbare en kwalitatief hoogstaande producten.

De kosten van hardware zoals DVD-spelers zijn sterk gedaald. Tegelijkertijd is de technologie verbeterd met surround sound en component video output, verklaart Jos van Aalst, General Manager Holland bij Belkin. De connectors die bij deze producten geleverd worden ondersteunen echter niet altijd de nieuwste hardwarefuncties. Ons doel is om geavanceerde producten te maken die volledige AV-kwaliteit ondersteunen, terwijl de prijs laag blijft.

PureAV geluids- speaker- en video-oplossingen
De PureAV geluid- en speakeroplossingen bieden een zuiver, natuurlijk en nauwkeurig geluid. De serie bevat geluids- en speakerkabels, zoals Digital Coaxial, Digital Toslink, RCA Audio en Subwoofer. Alle speakerkabels worden compleet met clips geleverd. De PureAV-video-oplossingen bieden een scherp en levendig beeld en elimineren lawaai en storingen. De serie video-oplossingen bestaat uit verscheidene videokabels, zoals Component Video, S-Video en DVI. Daarnaast bevat de Pure AV-serie andere accessoires en draagbare geluidskabels, waaronder: Video Splitters, Speaker Pins en Audio Couplers, Speaker en Headphone Splitters en een Audio Extension kabel.

PureAV spanningsbeveiliging voor de thuisbioscoop
Verontreiniging en schommelingen van stroom kunnen eenvoudig ontstaan door het aan- en uitdoen van elektrische toestellen en kunnen de beeld- en geluidskwaliteit drastisch verminderen. Daarnaast kunnen ze de levensduur van thuisbioscopen en andere elektrische apparatuur verkorten. De PureAV Home Theatre Surge Protector en de PureAV Isolator Home Theatre Surge Protector zijn de ideale oplossing voor het leveren van schone en veilige stroom aan alle geluids-, video- en digitale entertainmentcomponenten.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Belkin
Belkin (www.belkin.nl) is wereldwijd marktleider op het gebied van connectiviteitsoplossingen en biedt een brede reeks innovatieve producten voor de computer, elektronische en audiovisuele apparatuur en de mobiele consument. De diverse productcategorieën bestaan uit 255 wereldwijde patenten met vooraanstaande technologieën op het gebied van USB- en FireWire®-apparaten, draadloze en bekabelde SOHO netwerkproducten, KVM-switches, Bluetooth", het delen van randapparatuur, spanningsbeveiligingsproducten, kabels en Apple iPod®-accessoires. Tevens heeft Belkin zijn assortiment uitgebreid met mobiele telefoon- en PDA-accessoires, laptoptassen en oplossingen voor de mobiele consument. Belkin is een privé-bedrijf met kantoren in Europa, Noord-Amerika, Australië en het Verre Oosten. Het Europese hoofdkantoor en distributiecentrum bevindt zich in het Engelse Northamptonshire. Daarnaast zijn er kantoren gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Zweden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Belkin BV
Sandy de Roos
sandyr@belkin.com
Tel. +31 (0)20 654 7329

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: Jane Brands van LEWIS, het IT PR bureau: LEWIS Communications BV
Jane Brands
janeb@lewispr.com
Tel. +31 (0)40 235 46 00

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

Financial Times Top 20 Best Places to Work, 2004
PRWEEK UK Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US Fastest climbing technology agency, 2004 PRSA Campaign award winner, 2003
Marketing PR Agency of the year finalist, 2003