Landstede Open Huis


17-11-2004
Open Huis Sport & Bewegen

Op woensdag 17 november houden de locaties van Landstede Beroepsopleidingen in Zwolle Open Huis. Zoek je een leuke middelbare beroepsopleiding op het gebied van Sport & Bewegen? Dan ben je van 18.00 21.00 uur van harte welkom op onze locatie aan de Zerboltstraat 2-1 in Zwolle.

IFRAME: /includes/rondehoek.asp?imgid=145&frame=P145

Zelfstandig werken
Onze thuisbasis is een gezellig gebouw aan de Zerboltstraat. Je volgt hier allerlei lessen en kunt er werken in het Leercentrum. Dit is een ruimte met veel computers,waar je ook even rustig met je huiswerk bezig kunt zijn. Je kunt er gebruik maken van internet, cd-roms, videobanden en een complete bibliotheek. Je vindt hier werkelijk alle informatie voor je studie, handig toch!

Lekker dichtbij
Voor het echte sport en bewegingswerk waaieren we uit naar sportlocaties in de buurt. Je zult regelmatig in de Landstedehal aan de slag gaan, bezig zijn in de klimschool of aan het baantjes trekken in het zwembad.
Maar we gaan ook aan het werk op de Pelikaan sportvelden waar je bijvoorbeeld een kunstgras waterveld hebt. t Zit hier allemaal vlakbij.

Fietsen of bussen
De locatie Zerboltstraat ligt aan de noordkant van Zwolle. Kom je van buiten de stad, dan wordt het fietsen vanaf het station. Of je komt met de bus, die mooi aansluit op de schooltijden. Omdat er studenten van ver komen, beginnen we la terdandeanderescholen.Zokan iedereen op tijd komen.
Waar is het?
Landstede Beroepsopleidingen
Zerboltstraat 2-1
8022RX Zwolle