1e persbericht van woensdag 17 november 2004

Eindhoven 17-11-2004 - Berichten uit de regio

Budel: Vrouw ernstig gewond bij verkeersongeval

Dinsdagavond rond 17.00 uur is een 75-jarige vrouw uit Budel ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Grensweg in Budel. Ter hoogte van de kruising met de Cranendoncklaan stak de vrouw met haar fiets de weg over in de richting van de Cranendoncklaan en werd aangereden door een auto, bestuurd door een 26-jarige Bulander. De vrouw is met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Veldhoven gebracht.

Eindhoven: Verkeerscontroles

De politie heeft dinsdagavond tussen 20.30 en 21.30 uur verkeerscontroles gehouden op de Emmasingel, de Keizersgracht en de Grote Berg. Er zijn negentien fietsers bekeurd die de verlichting van hun rijwiel niet in orde hadden.

Geldrop: Inbraak in woning

Dinsdag is ingebroken in een woning aan De Burght in Geldrop. De inbrekers wisten de voordeur te openen, omdat deze niet in het nachtslot zat. Ze hebben onder meer geld,autopapieren, sleutels en een gsm buit gemaakt.

Beek en Donk: Diefstal auto

Dinsdagnacht rond 1.00 uur is op het Molenveld een witte Volkswagen Golf met het kenteken YK-26-XD gestolen.

Helmond: Dronken vrouw moet rijbewijs inleveren

Woensdag om 3.45 uur is in de Beethovenlaan een 77-jarige Helmondse aangehouden. Ze zat dronken achter het stuur van haar auto. Omdat een ademtest niet mogelijk was werd bij de vrouw een bloedproef genomen. Haar rijbewijs is door de politie ingenomen en tegen haar wordt als de uitslag bekend is proces-verbaal opgemaakt.

Son: Inbraken in sportkantines

Dinsdagnacht rond 2.00 uur is ingebroken in een sportkantine aan de Eindhovenseweg in Son. De voordeur werd opengebroken. De daders hebben de kassa vernield. Er is een onbekende hoeveelheid snoep gestolen.

Bij een andere kantine aan de Afrikalaan werd ook ingebroken. Ook daar werd de voordeur op een grove manier opengebroken. De inbrekers hebben sigaretten en geld uit een fooienpotje gestolen.

Nuenen: Inbraak in clubgebouw

Dinsdagnacht rond 2.30 uur is ingebroken in en clubgebouw aan het Lankveld in Nuenen. Ruiten van een tuindeur waren ingeslagen. Er is sterkedrank gestolen.

Beek en Donk: Inbraak in sportkantine

Dinsdagnacht rond 5.00 uur is ingebroken in een sportkantine aan de Wijnkelderweg in Beek en Donk. Met trottoirtegels werden ruiten ingegooid. Er is een kassa met enkele honderden euros gestolen.