Ingezonden persbericht


PERSBERICHT d.d. 17 november 2004

Libéma Vakantieparken introduceren uniek vakantieconcept

De hele vakantie gratis en onbeperkt entree tot acht attractieparken

De Libéma Vakantieparken introduceren vanaf 7 januari 2005 een nieuw en uniek vakantieconcept in Nederland. De gasten van Vakantiepark De Bergen, Vakantiepark Vinkeloord en Vakantiepark Beekse Bergen krijgen tijdens hun verblijf met de Extracard gratis en onbeperkt toegang tot 8 attractieparken. De Libéma vakantieparken staan garant voor een vakantie vol extra's. Andere extra's die de campings & bungalowparken bieden zijn een zeer compleet animatieprogramma, een gratis welkomstdrankje bij aankomst, een mooi-weergarantie en diverse aantrekkelijke kortingen en arrangementen. De Extracard geeft bovendien ook nog eens 25% korting op een bezoek aan de acht attractieparken na de vakantie. De vakantieparken spelen met dit nieuwe concept in op de huidige vakantietrends. Gasten zoeken steeds meer unieke vakantiebelevingen en hebben behoefte aan een voordelige en all-inclusive vakantie.

Gratis naar acht attractieparken
Gasten van de Libéma Vakantieparken hoeven niet na te denken over hoe zij hun vakantiedagen invullen. Zij hebben de keuze uit acht attractieparken die zij tijdens hun verblijf gratis en onbeperkt kunnen bezoeken. Zo kunnen de kinderen genieten van speelparadijzen zoals De Bergen Wanroij of Speelland Beekse Bergen. Het hele gezin kan genieten van twee dierentuinen. Zo maken zij kennis met Afrikaanse leeuwen, giraffen en neushoorns in Safari Beekse Bergen. In Dierenrijk Europa staan ze 'oog in oog' met de leukste en lelijkste dieren van ons eigen continent. In Ecodrome Zwolle maken zij een expeditie en beleven zij een spannend avontuur rondom natuur van oeroude tijden tot nu. Ook is er een sportief dagje uit. Bij Sportiom kan men schaatsen in de sferen van de Noordpool of zwemmen rond een vulkaan op Hawaï. Tenslotte is het mogelijk om terug te gaan in de tijd van VOC en piraten bij Attractiepark Cape Holland of alles over strips te weten te komen bij Het Nederlands Stripmuseum Groningen. Naast de onbeperkte toegang tot deze attracties geven de Libéma Vakantieparken hun gasten ook nog eens 25 % korting op de entree na hun vakantie.

Unieke animatie
De Libéma Vakantieparken bieden ook extra's voor gasten die liever genieten van de rust of vertier op het vakantiepark. Alle parken zijn gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving. Voor gezinnen met kinderen is er gedurende de schoolvakanties een zeer compleet en uniek animatieprogramma. Vooral de themaweken spelen hierin een uitermate belangrijke rol. Hierbij vormt een spannend verhaal de gehele week de 'rode draad' voor alle activiteiten. De vakantie begint met een welkomstdrankje. Terwijl gasten genieten van een gratis drankje krijgen zij alle noodzakelijk informatie over hun vakantiepark te horen. Van bungalow tot ingerichte tent
De Libéma Vakantieparken hebben voor de wens van elke gast een passende accommodatie. Van luxe bungalows tot compleet ingerichte tenten. Natuurlijk kan de gast ook zijn eigen caravan, camper of tent meenemen. De diverse kampeerplaatsen zijn erg ruim en van alle gemakken voorzien. Voor de luie kampeerder zijn er de ingerichte tenten. Uniek is de Villa Canvas, in deze tenten heeft de gast beschikking over eigen sanitair. De douche en het toilet zitten in de tent. Wel het gevoel van kamperen maar ook luxe? Dan is de Villa Chalet de perfecte keuze. Deze stacaravans zijn uiterst comfortabel. Zeer bijzonder zijn de Boomhutten van Vakantiepark Vinkeloord. Hier slaapt de gast letterlijk hoog en droog. Voor de kinderen is er een speciale glijbaan om vanuit de boomhut weer op de grond te komen.

Nieuwe brochure en site
Meer informatie over de Libéma Vakantieparken, accommodaties en een vakantie vol extra's vindt men in de nieuwe brochure of op www.libema.nl. Deze site is vanaf 18 november compleet vernieuwd. Op deze site is het ook mogelijk om online te boeken. Om een brochure aan te vragen of een boeking te maken, kan men ook bellen met Libéma: 0900-0200 (EUR 0,20 p.m.).

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht