VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone en Radio 538 eerste in Nederland met Mobiele DJ

Radio 538 DJ Ruud de Wild nu exclusief op Vodafone live! UMTS

Maastricht, 17 november 2004 - Vodafone en Radio 538 starten vanaf vandaag met de eerste Mobiele DJ in Nederland. Een van Nederlands bekendste DJ's, Ruud de Wild, presenteert voor Vodafone live! klanten een wekelijks wisselend aanbod van fragmenten uit zijn radioprogramma Ruuddewild.nl, video- en audioclips en ringtones op de mobiele telefoon. Klanten kunnen de eerste Mobiele DJ in Nederland bekijken via Vodafone live! UMTS.

Vodafone live! UMTS

Als onderdeel van Live TV binnen Vodafone live! UMTS presenteert Mobiele DJ Ruud de Wild exclusief voor klanten van Vodafone wekelijks de Thema Top 5 Music Clips; van de 'Bad Hair Day Toplijst' tot de 'Top 5 Ideale Schoonzoons'. Vodafone klanten betalen voor het kijken naar Ruud de Wild via Live TV EUR 0,25 per 10 minuten.

Dankzij de samenwerking met Radio 538 kan als aanvulling op het uitgebreide muziekaanbod van Vodafone live!, nu ook de hele dag rechtstreeks naar Radio 538 worden geluisterd via Vodafone live! UMTS.

Exclusief via Vodafone live!

Ook voor Vodafone klanten die nog geen gebruik maken van UMTS diensten biedt Vodafone live! door de samenwerking met Radio 538 nieuwe entertainment mogelijkheden. Zo selecteert Ruud de Wild de 'FavoRuudtoon' - de leukste ringtone van de week - en spreekt hij op geheel eigen wijze Realvoices in die alleen via Vodafone live! kunnen worden besteld. Ook kiest Ruud de Wild wekelijks uit door Vodafone klanten ingestuurde MMS-jes het 'MMS-je van de week'. Vodafone live! gebruikers kunnen dus zelf ook interactief deelnemen aan deze nieuwe vorm van entertainment via Vodafone live!.

Meer informatie is te vinden op www.vodafone.nl en op www.ruuddewild.nl.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 146,7 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met partner netwerken in 13 landen.