Politie Noord-Holland-Noord

Alkmaar en omgeving, woensdag 17 november

Alkmaar 17-11-2004 - 15.30 uur

Fietser gewond na aanrijding

Broek op Langedijk, dinsdag 16 november 2004.

Dinsdagmiddag vond een aanrijding plaats op de kruising van de Spanjaardsdam met de Nauertocht. De bestuurder van een personenauto, een 48-jarige man uit Alkmaar, reed over de Spanjaardsdam en verleende op de kruising geen voorrang aan een 19-jarige vrouw uit Oudkarspel die over het fietspad naast de rijbaan van de Nauertocht reed. Bij de daaropvolgende aanrijding raakte de vrouw gewond aan haar hoofd en been. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar waar zij is opgenomen.

Elektronica gestolen uit woning

Limmen, dinsdag 16 november 2004.

Dinsdagmiddag tussen 12.00 en 19.00 uur werd ingebroken in een woning aan de Nachtorchis. Men kwam in de woning door op grove wijze een deur te vernielen. Vanuit het huis werden onder andere twee videocameras, een computer en een beeldscherm weggenomen. Ook bleek dat geluidsinstallatie was verdwenen.

Pizzakoerier gewond na eenzijdig ongeval

Limmen, dinsdag 16 november 2004.

Dinsdagmiddag raakte een 19-jarige pizzakoerier uit Alkmaar bij een eenzijdig ongeval op de Kennemerstraatweg. De jongen reed op zijn bromfiets over genoemde weg toen hij remde voor een auto die even verderop rechtsaf sloeg. Tijdens het remmen raakte hij in een slip en kwam te val. Hierbij raakte hij gewond aan zijn arm en been. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar.

Diefstal boot en trailer

Noord-Scharwoude, woensdag 17 november 2004.
Tussen dinsdagmiddag 17.00 uur en woensdagmorgen 08.30 uur werd ingebroken in een loods aan de Klaregroetweg. Het is niet duidelijk geworden hoe men in de loods is gekomen. De dieven hebben een boottrailer met daarop een rubberboot, die als reddingsboot wordt gebruikt op het water van het Geestmerambacht, weggenomen. De boottrailer is merkloos en grijs van kleur. De boot is van het merk Zodiac, type 420 PRO2 en grijs van kleur. Op deze boot was een buitenboordmotor gemonteerd van het merk Yamaha, type 40 HRO, kleur blauw.