Ingezonden persbericht


Johan van Klinken algemeen directeur CARe Schadeservice

Hoofddorp, 17 november 2004

Op 1 januari 2005 zal Johan van Klinken (42) bij Athlon Holding-dochter CARe Schadeservice in dienst treden als algemeen directeur. Hij volgt in deze functie Hugo Pietersz (59) op, die vanaf 1989 CARe Schadeservice als vernieuwend schadeconcept in de gefragmenteerde autoschademarkt heeft neergezet en uitgebouwd.

Johan van Klinken was voorheen met name werkzaam bij LeasePlan Corporation, onder meer als algemeen directeur van Leaseconcept en directeur Operations van LeasePlan Nederland. Hugo Pietersz zal zich op het hoofdkantoor van Athlon Holding nog een aantal jaren gaan inzetten voor een aantal (internationale) projecten.

CARe Schadeservice, onderdeel van Athlon Holding (autoleasing en ­ schadeherstel), is een keten van 48 schadeherstelbedrijven, verspreid over heel Nederland. Met een omzet van ca. 100 mln en 900 medewerkers is CARe marktleider in de gefragmenteerde schademarkt.

Voor nadere informatie: Athlon Holding N.V. mr. J.E. Demper, secretaris Raad van Bestuur Telefoon: 023 567 5700 E-mail: athloninfo@athlonholding.nl Website: www.athlonholding.nl


---- --