Martinair


Martinair in het nieuw

Schiphol, 17 november 2004. Na 33 jaar heeft Martinair het design van haar toestellen veranderd en gemoderniseerd. Rond het middaguur verliet de eerste Boeing 767 met de nieuwe livery de Martinair hangar om twee uur later haar vlucht naar Miami aan te vangen.

Van het nieuwe design is vooral staart opvallend. De traditionele Martinair vink, een artdirectors vertaling van de paraaf van oprichter Martin Schröder, is sterk uitvergroot en vult de gehele staart. Deze stuwt nu als ware het toestel voort. De huisstijlkleuren rood en blauw, evenals het woord- en beeldmerk blijven gehandhaafd.

Ook de andere vracht- en passagierstoestellen van Martinair zullen één voor één een metamorfose ondergaan. Deze zeven dagen durende operatie valt zo veel mogelijk samen met de grote onderhoudsbeurt waaraan elk vliegtuig gebonden is.

Naast de vernieuwing van de buitenkant van het toestel zal ook het interieur van alle Boeing 767's opvallend veranderen. De bekleding van de stoelen en de vloer is gemoderniseerd en de stoelkussens zijn aangepast aan de ergonomische inzichten van vandaag. Dat betekent naast een modernere uitstraling tevens een beter zitcomfort en voor de Star Class passagiers extra beenruimte.

Tevens introduceert Martinair vandaag voor de Europese vluchten een nieuw maaltijdenconcept. In een leuke en handige verpakking krijgt de passagier een goed gevulde en gevarieerde koude maaltijd geserveerd. Dit concept is de afgelopen periode aan boord getest en succesvol gebleken. Martinair biedt aan boord van al haar vluchten een 'all-inclusive' service.

Foto's kunt u downloaden via: www.presslink.nl/martinair




Martinair