Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)


PERSUITNODIGING

JAARVERGADERING KONINKLIJK NEDERLANDS VERVOER

Ruimte voor mobiliteit

Datum: woensdag 17 november 2004
Aanvang: 09.00 uur

De Nota Ruimte en de Nota Mobiliteit. Twee Nota's die alles met elkaar te maken hebben. Hoe gaan we in Nederland om met de schaarse ruimte en hoe voorkomen we dat Nederland verder dichtslibt? Mobiliteit en economische groei zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als versterking van de economische groei prioriteit is van het huidige kabinet, wat betekent dit dan voor de investeringen in betere bereikbaarheid? Wordt het niet-noodzakelijke autoverkeer geweerd van de Rijkswegen, zodat er meer ruimte is voor het transport van goederen? Krijgt het collectief personenvervoer een grotere rol? Als de nadruk komt te liggen op de stedelijke netwerken en economische kerngebieden, wat betekent dit dan voor het platteland?

Graag nodigen wij u uit voor de jaarvergadering van Koninklijk Nederlands Vervoer op woensdagochtend 17 november 2004 in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag waar mobiliteit en ruimte centraal zullen staan. Voor iedereen die zich bezig houdt met politiek, verkeer en vervoer, goederenvervoer, openbaar vervoer, taxivervoer of touringcarvervoer is dit een ochtend die niet gemist kan worden.

Naast de voorzitter van KNV, Jhr. drs. A.L.F.M. Testa, zullen minister van Verkeer en Waterstaat mevrouw drs. K.M.H. Peijs, de heren mr. J.H. Schraven, voorzitter Vereniging VNO-NCW en mr. R.J.J.M. Pans voorzitter directieraad VNG in een gesproken bijdrage hun visie geven op de toekomst van de mobiliteit in relatie tot de ruimtelijke ordening in ons land.

Locatie: Koninklijke Schouwburg, Den Haag

Indien u deze ochtend aanwezig wenst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk bijgaand aanmeldingsformulier zo snel mogelijk te retourneren.

Voor nadere informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Arjen Boukema, PR & Communicatie, telefoon: 070 3751749 / 06 26134716

AANMELDINGSFORMULIER

JAARVERGADERING KONINKLIJK NEDERLANDS VERVOER
Ruimte voor mobiliteit

Naam ....................................ŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅ.

Medium .......................................ŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅ

Telefoon .......................................ŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅ

Fax .......................................ŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅ

E-mail .......................................ŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅŅ

Zal aanwezig zijn op de jaarvergadering van Koninklijk Nederlands Vervoer op woensdag 17 november 2004 in De Koninklijke Schouwburg, Den Haag.

S.v.p. ingevuld retourneren aan:

Koninklijk Nederlands Vervoer fax: 070 3751756 PR & Communicatie
t.a.v. Arjen Boukema
Postbus 19365
2500 CJ DEN HAAG

Aanmelden via e-mail is ook mogelijk op: aboukema@knv.nl