Tweede Kamer der Staten Generaal

Den Haag, 12 november 2004 vl/mr

PERSBRIEFING COMMISSIES LANDBOUW, NATUUR EN VOEDSELKWALITEIT

De commissies voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit van de Staten-Generaal geven in het kader van de conferentie van de commissies voor Landbouw van de lidstaten van de Europese Unie, van de parlementen van Bulgarije, Roemenië, Turkije en Kroatië en van het Europees Parlement op woensdag 17 november om 15.00 uur een briefing voor de pers in de
Van Someren-Downerzaal.

Tijdens deze persbriefing wordt ingegaan op het thema van de conferentie:?naar een maatschappelijk verantwoord dierziektebeleid?. In het kader van het Nederlands Voorzitterschap van de Europese Unie organiseren de Eerste en Tweede Kamer op 26 november een conferentie voor de commissies voor Landbouw van de EU-parlementen. Dit is de laatste in de rij van conferenties die in dit kader worden georganiseerd. Aansluitend vindt op 27 november een werkbezoek plaats. Meer informatie hierover volgt.

Dit is een gezamenlijk persbericht van de Afdeling Voorlichting en Externe Betrekkingen van de Eerste Kamer en van de Stafdienst Voorlichting van de Tweede Kamer.



Tweede Kamer der Staten Generaal