Ingezonden persbericht

Nieuwe fotografie opleiding van start

The FOTOfactory wil broedplaats zijn voor fris fototalent

AMSTERDAM EN BREDA, 20041116 -- The FOTOfactory, een nieuw Nederlands opleidingsinstituut voor fotografen start in januari met drie opleidingen en diverse specialisaties in Amsterdam en Breda. Het nieuwe instituut wil zich ontwikkelen tot een broedplaats voor fris fototalent.


The FOTOfactory biedt onder meer een 1-jarige beroepsopleiding fotografie en een 2-jarige opleiding Fotografische Vormgeving. Daarnaast biedt het instituut ook een basisopleiding fotografie, diverse cursussen en korte specialisaties. Het aanbod is zowel bedoeld voor gevorderden als voor ambitieuze beginners. Wie van fotografie zijn beroep wil maken of verdieping zoekt, kan bij the FOTOfactory terecht.

Bij the FOTOfactory wordt er gewerkt vanuit een beroepsmatige visie. Beroepsgerichte opdrachten, professionele begeleiding en persoonlijke aandacht staan binnen opleidingen, cursussen en specialisaties centraal.

Docenten
De docenten die aan de FOTOfactory verbonden zijn, hebben hun sporen verdiend in de praktijk. Het instituut is opgericht door Desiree Vroemen en Saskia te Koppele. Voor de diverse specialisaties en cursussen worden waar nodig gastdocenten aangetrokken.
Desiree Vroemen is gevestigd als zelfstandig fotograaf in Amsterdam. Ze fotografeert zowel voor journalistieke als commerciële opdrachtgevers. Daarnaast geeft Vroemen sinds 1991 lessen oa bij het ACF Amsterdam en de Fotovakschool. Ook verzorgt zij regelmatig workshops en lezingen over fotografie.
Saskia te Koppele werkte jarenlang als reclamefotograaf en specialiseerde zich onder meer in digitale fotografie en beeldbewerking. Te Koppele was als docent verbonden aan het St. Lucas in Boxtel en de Fotovakschool in Apeldoorn.

Locatie
De lessen van the FOTOfactory vinden plaats in Amsterdam en Breda.

Inschrijven
Het is mogelijk om in te schrijven voor de cursussen en opleidingen van the FOTOfactory. Om optimale aandacht te kunnen geven, wordt de grootte van de groepen bewust beperkt gehouden.

Kijk voor een uitgebreid overzicht van het cursusaanbod op de website www.thefotofactory.nl. Wie zich aan wil melden voor de cursussen of opleidingen van the FOTOfactory, kan dat ook via de website doen.
the FOTOfactory
www.thefotofactory.nl
info@thefotofactory.nl




Ingezonden persbericht