Ingezonden persbericht

Be There vertelt waar je moet zijn

AMSTERDAM, 20041117 -- Sinds vandaag heeft dance website GO Magazine een nieuwe pagina in het leven geroepen. Op 'Be There' vind je feesten waar je móet zijn, volgens de redactie. Deze pagina komt geheel onafhankelijk tot stand. 'Be There' feesten waren al eerder een normaal onderdeel van de partyagenda.


Je kunt elke dag van de week wel naar een feest, en er zijn zoveel tijdschriften, uitgaansagenda's en websites dat je al snel verdwaalt in het aanbod. GO reikt je nu de hand door interessante feesten wat extra aandacht te geven. We pretenderen niets; wij zijn ook maar mensen. Wat 'Be There' is, lijkt ons gewoon interessanter dan de rest.

Het is voor organisatoren niet mogelijk op verzoek in de lijst te komen. Ook niet tegen betaling. Sterker nog: wie vraagt, zal worden overgeslagen. GO Magazine heeft een naam hoog te houden als het om onafhankelijke verslaggeving over dance gaat. Of de feesten groot- of kleinschalig zijn maakt niet uit; giga-events kunnen even interessant zijn als parties for two. Originaliteit, lage prijzen en onbekende acts zijn factoren die helpen, maar niet zaligmakend zijn.

GO Magazine is een onafhankelijke en journalistiek integere website over dance in Nederland en Vlaanderen. De site is ontstaan vanuit een tweewekelijkse nieuwsbrief, die nog steeds verschijnt. Op GO staan dagelijks nieuwe party reports, feesten, nieuwtjes en recensies. GO Magazine is uniek omdat het de dancewereld objectief en kritisch benadert. Het is het meest journalistieke dancemedium, sober van opzet en staat bol van de inhoud. De redactie is onafhankelijk en handelt volgens een statuut.



Ingezonden persbericht