MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO:Sarah McLachlan live in concert

Delft, 6 april 2004, SARAH McLACHLAN LIVE IN CONCERT.

Op donderdag 18 november geeft Sarah McLachlan een eenmalig concert in de Pepsi Stage in Amsterdam. Dit concert maakt deel uit van haar huidige wereldtournee. Die is de zangeres begonnen na de release van het nieuwe album Afterglow en voert haar door Australië, Noord Amerika en dit najaar ook door Europa. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Sarah McLachlan is naast haar muziek ook bekend van de door haar georganiseerde Lilith Fair tours. Ze heeft sinds het debuut Touch drie Grammy Awards gewonnen en ruim 25 miljoen albums verkocht. Na de release van Surfacing in 1997 komt in 1999 een live album van haar uit. Een jaar later wordt ze gevraagd om het nummer Silence van Delerium in te zingen. Het wordt gelijk de grootste hit uit haar carrière. Eind vorig jaar komt ze dan met haar nieuweling Afterglow, waarvoor ze in de afgelopen tweeëneenhalf jaar alle liedjes op de piano schreef. De single Fallen kwam op 16 februari in ons land uit.

Afgelopen zondag trad Sarah McLachlan op bij de uitreiking van de Juno Awards in het Canadese Edmonton. Alanis Morissette presenteerde deze uitreiking van de Canadese muziekprijzen met onder andere Nelly Furtado, Nickelback en Avril Lavigne.

Mede wegens haar rol als oprichter van het rondreizende vrouwenfestival Lilith Fair wordt Sarah McLachlan door de Los Angeles Times beschouwd als 'Culturele heldin
voor een generatie vrouwelijke muzikanten'.

Sarah McLachlan
Pepsi Stage, Amsterdam Z.O.
Donderdag 18 november
Entree: Euro 35, - / Euro 32,50 (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar!

Kaartverkoop begint zaterdag 10 april om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 ct.p.m), www.ticketservice.nl , Pepsi Stage Lijn 09000194 (40 cpm), Uitlijn
09000191 (40 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.