Ingezonden persbericht


Rondetafeldiscussie - SAN's in het MKB - rariteit of realiteit?

Geachte persrelatie,

Op 18 november 2004 vindt de Brocade Conference plaats in de Beurs van Berlage in hartje Amsterdam. Tijdens deze conferentie organiseert Brocade een interactieve rondetafeldiscussie speciaal voor de pers. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Het thema van de discussie is:

'SAN's in het MKB - rariteit of realiteit?'

De bijeenkomst begint om 11.30 uur en zal om ongeveer 12.30 uur afgelopen zijn. Daarnaast nodigen wij u uit voor een informele lunch die aansluitend plaatsvindt.

Experts van de volgende bedrijven verlenen medewerking aan de rondetafeldiscussie: Brocade, HP, IBM, EMC, Sun, CNT en Emulex.

Uit onderzoek van onder andere IDC is gebleken dat veel MKB-bedrijven vandaag de dag met vergelijkbare storage-problematiek zitten als grote bedrijven. De hoeveelheid data stijgt in een rap tempo, terwijl de budgetten voor storage-hardware en IT-personeel vaak gelijk blijven. De inzet van een SAN kan hiervoor een oplossing zijn. Steeds meer storage-bedrijven gaan zich daarom op deze markt richten. De prijzen van SAN's gaan omlaag en er verschijnen storage-producten die speciaal voor het MKB zijn ontwikkeld.

Tijdens de rondetafeldiscussie gaan experts van bovengenoemde bedrijven in op vragen als: is er inderdaad een toekomst voor SAN's in het MKB? Welke waarde vertegenwoordigt deze nieuwe markt? Welke specifieke storage-behoeften zijn er in het MKB en zijn de storage-producenten klaar voor het lagere segement? Wij stellen actieve deelname van journalisten met vragen en/of prikkelende statements zeer op prijs.

Wanneer u bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn, dan kunt u dat kenbaar maken door een e-mail te sturen naar brocade@lvtpr.nl, of te bellen met Paul Maris of Cas Heuvelmans van Lammers van Toorenburg Benelux PR op nummer +31 (0)30 65 65 070.