Ingezonden persbericht


The Publicity Company

PERSBERICHT Amsterdam, 5 november

Meet & greet met Cem Yilmaz in Pathé Arena

Donderdag 18 november gaat de Turkse SF-komedie G.O.R.A. in première. Op vrijdag 19 november is in Pathé Arena, Amsterdam voor het publiek een meet & greet georganiseerd met de hoofdrolspelers en regisseur. Fans krijgen de kans vragen te stellen aan onder anderen de Turkse superster Cem Yilmaz.

In Nederland is Cem Yilmaz een onbekende, maar in Turkije is hij een fenomeen. Zijn filmcarrière is nog pril, maar als stand up comedian is hij, ook in het buitenland, razend populair. Tijdens een internationale tournee deed Yilmaz in mei Amsterdam aan en trad hij op in een uitverkochte Heineken Music Hall. Daar zagen 3.500 jonge, enthousiaste fans een show die gemakkelijk drie keer uitverkocht had kunnen worden.

Met G.O.R.A. (zie: www.multitoneproductions.com) zou Cem Yilmaz zijn populariteit weleens kunnen uitbreiden over Europa. De SF-komedie heeft namelijk alles in zich om een jong, breed publiek aan te spreken. Een origineel verhaal, een opeenstapeling aan grappen, gelikte special effects en leuke parodieën op bekende films zoals The Matrix, Star Wars en The Fifth Element.

De meet & greet in Pathé Arena wordt georganiseerd door Multitone Productions, de distributeur van G.O.R.A. Aanwezig zijn - onder voorbehoud - regisseur Omer Faruk Sorak en hoofdrolspelers Cem Yilmaz, Ozge Ozberk, Ozan Guven, Rasim Oztekin en Erdal Tosun. Kaarten zijn te koop op www.pathe.nl en de komende weken te winnen via FunX Radio en www.gorafilm.nl. De meet & greet is vrijdag 19 november na de voorstellingen van 18.45 en 19.00 uur en voor aanvang van de voorstelling van 21:30 uur.

G.O.R.A draait vanaf 18 november in onder meer Pathé Arena, Pathé De Munt, Pathé De Kuip, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Scheveningen en Rembrandt Utrecht.

Voor meer persinformatie over G.O.R.A. en interviewverzoeken met Cem Yilmaz: Sinan Efe, t: 020 489 5837, m: 06 4213 0681, e: film@multitoneproductions.com

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: info@publicy.nl