METEO CONSULT

Bouwweer vorstverletservice

Meteo Consult, dé weerprovider voor de professionele gebruiker, introduceert de Bouwweer Vorstverletservice. Deze service via e-mail biedt in één oogopslag alle informatie voor het declareren van vorstverlet.

De nieuwe vorstverletservice is gericht op bedrijven die vallen onder de CAO voor het bedrijf. Voor het declareren van vorstverlet moet de melding 'aanvang vorst' binnen 24 uur na aanvang van het verlet bij het Risicofonds voor het Bouwbedrijf ingediend worden. Volgens de CAO voor het bouwbedrijf moet deze gebaseerd zijn op de officiële waarnemingen van de KNMI waarnemingsstations. Met de vorstverletservice van Meteo Consult beschikt u over deze officiële waarnemingen.

Per station wordt duidelijk aangegeven of de temperatuurnorm die het Risicofonds voor het Bouwbedrijf hanteert, wel of niet gehaald is. Tevens worden per station de verletverwachtingen voor de komende vijf dagen gegeven. Daarmee kunt u (vorstgevoelige) werkzaamheden uitstekend plannen. Een specifiek op de regio gerichte lange termijn verwachting in tekstvorm en tabel maken de service compleet.

Meer informatie over de Bouwweer Vorstverletservice kunt u vinden op www.bouwweer.nl. Daar vindt u tevens een volledig overzicht van de dienstverlening voor bouwbedrijven van Meteo Consult.

Wilt u meer informatie over dit persbericht?
Neem dan contact op met:
Meteo Consult BV
Mevrouw Jiska Wind
Tel: 0317 - 39 98 00
Mail: bouw@weer.nl

18 nov 04 11:00