Gemeente Edam-Volendam

Nieuwsberichten

18-11-2004
Concept-milieubeleidsplan 2005-2008 ter inzage
Concrete verbetering van de lokale omgevingskwaliteit

OPENBARE KENNISGEVING TER INZAGE LEGGING MILIEUBELEIDSPLAN

Burgemeester en Wethouders van Edam-Volendam maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht bekend, dat zij het milieubeleidsplan 2005-2008 ter inzage leggen. Het milieubeleidsplan omvat onze visie voor de komende vier jaren op het voor deze gemeente te voeren milieubeleid. Uitgangspunt voor het plan is het voeren van een beleid gericht op concrete verbetering van de lokale omgevingskwaliteit.
Het milieubeleidsplan 2005-2008 ligt vanaf heden gedurende vier weken voor een ieder ter inzage op de sectie Bouw- en Milieuzaken van de afdeling VROM van de Sector Grondgebied, Mgr. C. Veermanlaan 1f te Volendam. De afdeling VROM is op werkdagen van 8.30-12.30 uur geopend. Tegen vergoeding van 11,95 kunt u een afschrift van het milieubeleidsplan verkrijgen. Ook is het plan te lezen op deze website door te klikken op milieubeleidsplan.
Zienswijzen met betrekking tot het milieubeleidsplan kunnen door een ieder binnen vier weken na de dag van ter inzage legging mondeling of schriftelijk worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gezonden aan:
College van Burgemeester en Wethouders
Postbus 180
1130 AD Volendam

Edam-Volendam, 10 november 2004
Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam,
de secretaris, de burgemeester,
Mr. D.K.W. Hendriks W.J.F.M. van Beek