Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


18 november 2004


Fietsendiefstallen


In verband met het onderzoek naar de fietsendiefstallen op de Eglantier werden woensdagmiddag twee inwoners uit Apeldoorn aangehouden door de politie. De twee, een 34 jarige man en een 22 jarige vrouw, werden woensdagmiddag betrapt door de politie toen de man een fiets had weggenomen. Zij zijn voor onderzoek ingesloten.


Bestuurder scooter gewond


Bij een aanrijding op de kruising Schotweg / Herderweg raakte woensdagmorgen (17/11) een 20 jarige Apeldoorner gewond. De Apeldoorner reed rond 09.30 uur op de Herwerweg. Op de kruising met de Schotweg kreeg hij geen voorrang van een 38 jarige automobilist uit Apeldoorner en een aanrijding was het gevolg. De bestuurder van de scooter werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Gewond na aanrijding


Op de Wikkeweg vond woensdag rond 11.35 uur een aanrijding plaats. Hierbij raakte een 16 jarige bestuurster van een bromfiets uit Teuge gewond. Een 57 jarige automobilist uit Apeldoorn reed over de Deventerstraat en sloeg bij de Wikkeweg rechtsaf. Hierbij liet hij de 16 jarige, die over het fietspad reed, niet voorgaan. Het meisje had verwondingen aan knie en ging voor onderzoek naar het ziekenhuis.


Drankrijder betrapt


Een 45 jarige automobilist uit Apeldoorn bleek in de nacht van woensdag op donderdag bij een politiecontrole op de Nijenbeek onder invloed van alcohol. De man blies 1,8 prom. De politie maakt proces verbaal op.


32 bestuurders te hard

De politie heeft woensdag bij een controle op de Europaweg 32 bestuurders betrapt op te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 91 km. Er is hier 50 km toegestaan.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --