Ingezonden persbericht


Een nieuw en spannend avontuur van
's werelds Dapperste Draak!

In dit negende avontuur van deze ruim 13 miljoen stuks verkochte franchise neemt Spyro het op tegen de kwaadaardige Rode Draak. Hij is lang geleden verbannen uit de Drakenrijk en zint nu op wraak.

Tijdens zijn verbanning heeft hij een grote voorraad Duistere Diamanten weten te bemachtigen waarmee hij de wereld wil onderwerpen. De Duistere Diamanten zijn wijd verspreid over de gehele Drakenrijk en veroorzaken duisternis en boosaardigheid. Het is natuurlijk aan Spyro om de Drakenrijk te redden, maar het is een zware taak. Zo'n sterke tegenstander heeft Spyro nog nooit gehad. In zijn grootste, moedigste en beste avontuur tot nu roept Spyro de hulp in van oude bekenden en nieuwe vrienden.

Schiphol-Rijk - Samen met de cheetah, Jager, pinguïn sgt. Vooghel, waterjuffer Sparx en het nieuwe karakter Blink de Mol, bindt Spyro de strijd aan. Deze voert hen door uitgestrekte en uitvoerig gedetailleerde duistere en mysterieuze werelden. Deze verschuiven in real time van kwaadaardig naar goed, wat overigens ook een goede invloed heeft op alle in deze wereld: vijanden, muziek, belichting, objecten, horizon, alles verandert van aard wanneer Spyro of zijn vrienden de Duistere Diamanten vernietigen. Hiervoor heeft Spyro een aantal nieuwe technieken, zoals the Wall Kick, Tail Swing and Ledge Grab. Ook zijn er nieuwe drakenkrachten en gadgets Daarnaast beschikt Spyro natuurlijk over zijn speciale kracht: Flame Breath, Freeze Breath, Water Breath en Electric Breath. De vier andere karakters beschikken ieder over hun eigen speciale krachten en wapens, om zo Spyro te kunnen aanvullen tijdens zijn heldendaad.

Meer weten over Spyro? herostail.spyrothedragon.com

Ontwikkelaar:
Eurocom

Uitgever:
Vivendi Universal Games

Distributeur:
Vivendi Universal Games

Platform:
NGC, PS2 en Xbox

Genre:
Platformgame

Releasedatum:
12 november 2004

Adviesprijs:
tot en met ¤ 59,95

---------------------------------

Over Vivendi Universal Games

Vivendi Universal Games is een leidende wereldwijde uitgever van multi-platform interactief entertainment en heeft haar hoofdkantoor in Los Angeles. Het bedrijf ontwikkelt, publiceert en distribueert interactieve producten voor alle platformen en internet. VU Games' portfolio aan ontwikkelstudio's en labels bestaat uit Blizzard Entertainment, Coktel, Fox Interactive, Knowledge Adventure, Massive Entertainment en Sierra Entertainment.

Meer info, hi-res beeldmateriaal of een reviewexemplaar?

Neem dan nu contact op!

T: 070 - 3990016
E: spyroaherostail@katapolt.nl