Gemeente Tilburg

GO 04208

Datum
17 november 2004

Illegaal afval bij containers Melsbroekstraat

Komende weken extra controle

Regelmatig komen er bij de gemeente en het BAT klachten binnen over het illegaal achterlaten van grofhuisvuil bij de ondergrondse containers aan de Melsbroekstraat. Ook staan er vaak grote, volle zakken naast de container die niet in de ondergrondse container passen. Dit is verboden. Grofhuisvuil dient te worden gebracht naar de milieustraat of kunt u gratis laten ophalen via de grofhuisvuillijn, telefoonnummer 013-542 33 17. U wordt dringend verzocht grofhuisvuil niet buiten op straat of naast de ondergrondse containers te plaatsen. Verder kunt u kleinere afvalzakken gebruiken die wel in de container passen. Laten we er samen voor zorgen dat de buurt schoon en netjes blijft!

Controle

De illegale stortingen zijn bij veel bewoners een doorn in het oog. Daarom gaat de reinigingspolitie van de Gemeente Tilburg de komende tijd nog vaker controleren. Vanaf deze week gaat de reinigingspolitie er scherp op toe zien dat de regels worden nageleefd. Zij zijn bevoegd om processen-verbaal uit te schrijven die kunnen oplopen van E50,- tot E 765,-. Er zijn al bekeuringen uitgedeeld.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met Tom Goesten van de reinigingspolitie. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 464 7159.

---- --