Ingezonden persbericht


Persbericht

Roelof Borggreve verkozen tot CRN's 'Man of the Year'

Algemeen Directeur van storagespecialist ISIT verheugd over titel

Naarden, 18 november 2004 - - Op woensdag 17 november zijn de CRN Channel Awards 2004 uitgereikt in het Okura Hotel te Amsterdam. De titel 'Man of the Year' is daarbij gegaan naar Roelof Borggreve van storagespecialist ISIT B.V. Borggreve heeft deze titel ontvangen namens de redactie van CRN, die jaarlijks een Editor's Choice award uitreikt. "Roelof Borggreve nam zeven jaar geleden storage-dienstverlener ISIT over en bouwde de onderneming verder uit tot een van de grootste spelers op storage-gebied", aldus Mels Dees, hoofdredacteur van CRN. "Borggreve bokste dit alles voor elkaar als reseller in een markt waarin traditioneel weinig met kanaalpartners wordt gewerkt. Reden voor de redactie van CRN om Borggreve uit te roepen tot CRN Man of the Year 2004." Resellend Nederland heeft bepaald welke ondernemingen zijn genomineerd voor de Channel Awards.

Roelof Borggreve was zichtbaar verheugd met zijn titel. "Hier had ik niet op gerekend. Ik had gehoopt dat we de prestigieuze award voor beste reseller binnen konden slepen, maar dat is helaas niet gelukt", aldus Borggreve. "De onderscheiding die ik gisteren heb mogen ontvangen is echter een mooie erkenning voor hetgeen het ISIT-team de afgelopen jaren heeft bereikt. We hebben een goede reputatie opgebouwd en mede daardoor een enorme groei weten te realiseren. Daar ben ik bijzonder trots op."

Over ISIT - The Storage Company
Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot de meest onafhankelijke storage specialist in de Benelux. De organisatie realiseert oplossingen op turn-key basis; van advies tot en met implementatie en support. Ook is zij actief als Storage Service Provider. ISIT beschikt tevens over een eigen trainingsinstituut en democentrum. De organisatie heeft een vestiging in Nederland en België en partnerships met toonaangevende storage leveranciers als: ADIC, Cisco Systems, CommVault, EMC, Legato, Network Appliance, StorageTek en Veritas. Ook is zij lid van de Storage Network Industry Association (SNIA). Oplossingen van ISIT worden door de markt aangemerkt als innovatief en zeer geavanceerd.