2e persbericht van donderdag 18 november 2004

Eindhoven 18-11-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Geld weg bij inbraak

Bij een inbraak in een horecazaak aan de Zuid Koninginnewal is geld weggenomen, ongeveer 1000 euro. Men kwam binnen door een zolderraam open te breken. De inbraak gebeurde tussen woensdag 17.30 uur en donderdag 11.30 uur.

Lieshout: Diefstal auto

In de nacht van woensdag op donderdag is tussen 23.00 en 8.20 uur op de Schutstraat een witte Volkswagen Passat met kenteken ZL-FR-56 gestolen. In de auto lagen diverse spullen waaronder kledingstukken, paraplus, fotoapparatuur en sportartikelen. Op de zijkanten en de motorkap van de auto staat reclame. Het gaat om de beeltenis van een haai in de kleur blauw en groen. De tekst die erbij staat luidt als volgt: Catch my drift.

Heeze: Bromfietser rijdt door na aanrijding

Een onbekende bromfietser is donderdag om 7.50 uur doorgereden nadat hij op de Somerenseweg tegen drie fietsende jongens was gereden. De fietsers reden achter elkaar over het tweerichtingen fietspad en de bromfietser kwam hen tegemoet gereden. Na de botsing kwam iedereen ten val. De bromfietser stond op en reed verder. Twee jongens waren licht gewond. De derde moest naar het ziekenhuis. Hij bleek een dubbele kaakbreuk, een gebroken pols en een gebroken voet te hebben. De politie is op zoek naar de bromfietser en wil graag in contact komen met getuigen. Zij kunnen bellen met de politie Cranendonck, 0900 8844.

Eersel: Hennepkwekerij opgerold

In een garage bij een woning aan de Oude Postelseweg heeft de politie donderdagmorgen een hennepkwekerij gevonden. Er stonden 200 planten. Die zijn in beslaggenomen, evenals de apparatuur. De stroom werd illegaal afgetapt. Tegen de bewoner, een 48-jarige man uit Eersel, wordt proces-verbaal opgemaakt.

Oirschot: Inbraak in schuur

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een schuur aan Hedel. De deur is opengebroken en uit de schuur zijn een zitmaaier, een decoupeerzaag, een bandschuurmachine en een accuboormachine gestolen.