PERSBERICHT - 2004-10-24

Lorraine eregast Frankrijkpaviljoen Vakantiebeurs 2005

In januari 2005 is de regio Lorraine (Lotharingen) eregast van het Frankrijk paviljoen op de Vakantiebeurs in Utrecht. Maison de la France en het Comité Régional du Tourisme de Lorraine nodigen vertegenwoordigers van de media daarom van harte uit voor een persbijeenkomst op donderdag 18 november a.s. in restaurant en kookschool 'La Cuisine Française', in Amsterdam.

Na een korte presentatie van Maison de la France over haar aanwezigheid op de Vakantiebeurs 2005, zal de regio Lorraine uitgebreide informatie geven over de vele vakantiemogelijkheden die de streek biedt. Omdat de feestdagen al snel naderen, zal tijdens de presentatie uiteraard ook aandacht worden besteed aan de viering van Sint Nicolaas en Kerst in deze regio.

Voorafgaand aan deze bijeenkomst heeft u ook de mogelijkheid een kookles van vier Lorrainse chefs van de Logis de France bij te wonen.

Het programma ziet er als volgt uit :

17.00 - 17.30 Ontvangst
17.30 - 18.30 Kookles
18.30 Aankomst van 'Saint Nicolas de Lorraine' per boot 19.00 - 20.00 Presentatie Lorraine en Vakantiebeurs 20.00 Diner
22.30 Einde bijeenkomst

Let op:
voor de kookles zijn slechts 16 plaatsen beschikbaar. Wij raden u dus aan om u zo snel mogelijk in te schrijven! Uiteraard bent u ook van harte welkom om alleen tijdens de presentatie en het diner aanwezig te zijn.

Persreis: 'Sint Nicolaas en Kerst in de Lorraine' In aansluiting op deze persconferentie vindt van 3 t/m 6 december 2004 een persreis in de Lorraine plaats, met als thema 'Sint Nicolaas en Kerst in de Lorraine'. Bijgaand vindt u het programma. U kunt zich vanaf nu zowel voor de persconferentie als voor de persreis opgeven door middel van het antwoordformulier.