Politie Gelderland-Zuid

Culemborger in auto mishandeld

Culemborg 17-11-2004 - (09)

Een 31-jarige Culemborger is woensdagmiddag rond 16.00 uur op de Markt mishandeld terwijl hij in zijn auto zat. Dat gebeurde door twee mannen met getinte huidskleur die hem dwongen te stoppen en hem vervolgens meerdere keren in zijn gezicht stompten.

De Culemborger kwam van de Everwijnstraat en reed de Markt op. Hij zag daar midden op de weg twee mannen die hun fietsen op straat neergooiden waardoor de Culemborger gedwongen werd te stoppen. Zij kwamen naar de auto toe waarbij één van hen hard op de motorkap sloeg en de ander het portier aan de bestuurderskant opende. Die man stompte de Culemborg onmiddellijk in zijn gezicht en schold hem uit. Vervolgens kwam de tweede man erbij en stompte de man eveneens in zijn gezicht. Vervolgens gooiden zij het portier weer dicht, stapten op hun fiets en reden weg.

Signalement
Een van de mannen reed op een witte fiets en droeg een jack of drie-kwart jas waaraan een capuchon of kraag met een bontrand zat. Hij was ongeveer 20- jaar en ongeveer 1.80 meter lang. De andere man had een smal gezicht en droeg een lichte pet of muts. Hij droeg een korte donkere jas en reed op een donkerkleurige fiets. Ook hij was ongeveer 20 jaar oud. Hij had een smaller postuur als de ander en had een wat puntige neus.

De Culemborger heeft aangifte gedaan en de politie zoekt getuigen en de onbekend gebleven daders.