Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

8 dagen Hong Kong voor maar 695 euro

Hip en trendy Hongkong wordt een feest met Cathay Pacific

Amsterdam, 18 november 2004 - Met Cathay Pacific reist iedereen nu naar Hongkong voor maar 695 euro inclusief hotel. De Chinese stad is niet alleen een energieke economische en toeristische spil in het Verre Oosten, maar het is vooral ook trendy en hip. De stad waar het traditionele China en het moderne Westen elkaar treffen is de ideale plek voor de hedendaagse reiziger.

Beleef bruisend Hongkong en geniet van de ultrahippe winkelcentra, trendy bars en restaurants en levendige marktjes. De 260 exotische eilandjes vlak voor de kust en het indrukwekkende groene achterland tonen daarnaast het andere gezicht van Hongkong. Een stad waar iedereen zal vinden wat hij zoekt.

Met Cathay Pacific kun je een pakketreis boeken voor maar 695* euro. Er zijn diverse vertrekdata tussen november 2004 en maart 2005. Inbegrepen zijn:


· retourvlucht Amsterdam - Hongkong met Cathay Pacific


· 5 nachten op basis van een tweepersoonskamer


· 10 kg. extra bagage op retourvlucht


· boekje met kortingsvouchers voor o.a. restaurants, bars, shops, massages en spa's

Type Hotel

Prijs p.p. Economy Class

Prijs p.p. Business Class

Kimberley Hotel 3*

695* EUR

2130* EUR

Holiday Inn Golden Mile 4*

755* EUR

2190* EUR


* excl. luchthavenbelasting en andere toeslagen. Toeslag éénpersoonskamer Kimberley Hotel 120 euro, Holiday Inn Golden Mile Hotel 180 euro.

Meer informatie kunt u vinden op www.cathaypacific .nl, reserveren kan via ons Customer Sales Centre: 020 - 530 2010.

Cathay Pacific is genoteerd aan de effectenbeurs van Hong Kong en is lid van de Swire Group. Daarnaast is de luchtvaartmaatschappij een van de oprichters van de oneworld global alliance. Van dit netwerk, dat wereldwijd meer dan 550 bestemmingen heeft, maken toonaangevende carriers als Aer Lingus, American Airlines, British Airways, Finnair, Iberia en Qantas deel uit.


- EINDE PERSBERICHT -

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht