Politie Zeeland


O-10728-2004 Verkeersongeval met materiele schade

In Zierikzee, op de kruising Oude Haven/Kraanplein heeft gisteravond rond 20.09 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.
Twee personenauto's botsten frontaal op elkaar. Dit had als oorzaak dat een 35-jarige automobiliste uit Zierikzee, geen voorrang verleende aan een, voor haar van rechts komende, 28-jarige automobilist uit dezelfde gemeente.


W-10729-2004 Eenzijdig verkeersongeval A58

Op de A58, ter hoogte van Anremuiden, heeft gisteravond rond 22.51 uur, een verkeersongeval plaatsgevonden.
Een 34-jarige automobilist uit Den Haag reed over de A58 en had niet voortdurend zijn personenauto onder controle, vanwege aqua planing. Hierdoor raakte de auto van de weg en reed tegen een verkeersbord aan.


O-10730-2004 Verkeersongeval Kruiningen

Gisteravond rond 23.59 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij alleen materiele schade ontstond.
Ter hoogte van Kruiningen, op de A58, is, als gevolg van aqua planing, de auto van een 25-jarige automobilist uit Utrecht in de berm geraakt en in een sloot tot stilstand gekomen. Persoonlijk letsel deed zich niet voor, de auto raakte beschadigd.

Z-10731-2004 Onder invloed Oostburg
Een 37-jarige man uit de gemeente Sluis heeft na gisternacht nog niets geleerd van de bekeuring die hij gekregen had vanwege het rijden onder invloed.
Vannacht, omstreeks 02.48 uur, werd hij namelijk weer betrapt op hetzelfde feit! De man werd gecontroleerd in Oostburg, in de Mr. J.E. Risseeuwstraat en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij, wederom, teveel had gedronken. Dit keer kreeg de man een rijverbod van vier uur en weer een bekeuring.

Z-10732-2004 Onder invloed Hulst
In de Zandstraat, in Hulst, betrapten agenten vannacht, rond 00.01 uur, een automobilist die onder invloed was van alcohol.
De man viel op door zijn rijgedrag. Hij nam namelijk eerst een bocht, en gaf daarna pas richting aan. Dit was voor de agenten een reden om de man eens te controleren. Hij moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij bijna twee maal zoveel had gedronken als is toegestaan. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van vier uur.

O-10733-2004 Onder invloed Goes
Op de Westwal in Goes is een 20-jarige Kapelse automobilist betrapt op het rijden onder invloed.
Uit een blaastest bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring.