Gemeente Tilburg

BO 2004 084

Datum
17 november 2004

Project en ruimtelijke onderbouwing Project Factorium Tilburg ter inzage

van 19 november tot en met 16 december 2004

Afgelopen zomer heeft het project Factorium Tilburg voor inspraak ter visie gelegen. Het project bestaat uit de bouw van een gebouw voor het Factorium Tilburg (voorheen de Tilburgse Dans en Muziekschool), het aanleggen van een park en het inrichten van een voorterrein. Het plan past niet in het bestemmingsplan, daarom heeft het ter inzage gelegen. Op 9 november jl. heeft het college besloten dat de ingediende inspraakreacties geen aanleiding geven het project aan te passen. De vrijstellingsprocedure kan nu worden vervolgd.

Verder procedure

In het kader van de vrijstellingsprocedure liggen het verzoek om vrijstelling, de ruimtelijke onderbouwing en het voorlopige bouwplan van 19 november tot en met 16 december 2004 ter inzage in het Gemeentelijk Informatiecentrum en de balie Bouwen en Wonen in de Stadswinkel Centrum, aan het Stadhuisplein 130 te Tilburg (ingang naast het paleis). De openingstijden zijn: op maandag van 13:00 tot 18:00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en donderdag van 13:00 tot 20:00 uur).

Tijdens de ter visielegging kunt u schriftelijk uw zienswijze indienen. Deze kunt u richten aan de directeur van de dienst Publiekszaken, Postbus 90118, 5000 LA Tilburg onder vermelding van Zienswijze Factorium Tilburg.

Na het verstrijken van de inzagetermijn, wordt een standpunt ingenomen over de eventuele zienswijzen en wordt besloten of er een verklaring van geen bezwaar bij de provincie zal worden aangevraagd. U wordt van het besluit en de verdere procedure tijdig voor de volgende procedurestap op de hoogte gesteld (naar verwachting binnen enkele maanden).

Meer informatie
Met vragen over dit project kunt u terecht bij Adriaan van de Sande, projectleider bij de dienst Gebiedsontwikkeling, telefoonnummer: 013 - 542 96 46.
-----------------------
Bij deze brief is een algemene toelichting over de vrijstellingsprocedure gevoegd (A) en een verklarende woordenlijst (B). Daarin vindt u alle schuingedrukte woorden.

---- --