AutoRai

19-11-2004

Auto-Palace Dordrecht nu ook smart repair dealer

smart-rijders uit het Drechtstedengebied en de Alblasserwaard kunnen nu voor reparatie en onderhoud terecht bij Auto-Palace Dordrecht. Per november heeft dit bedrijf de officiële status van smart repair dealer, als aanvulling op de bestaande Mercedes-Benz-activiteiten.

De uitbreiding met smart was voor ons een logische stap, omdat in deze regio het merk smart steeds populairder wordt. Net zoals Mercedes-Benz maakt smart deel uit van het DaimlerChrysler-concern, dus het blijft als het ware in de familie, zegt directeur Arie Hartog van Auto-Palace Dordrecht.

Speciaal voor smart zijn er bij Auto-Palace Dordrecht drie monteurs actief die, evenals de receptiemedewerkers, een uitgebreide opleiding gevolgd hebben en de autos door en door kennen. In de werkplaats is gespecialiseerde smart-apparatuur en gereedschap aanwezig voor optimale serviceverlening. Dat zijn we ook wel aan onze stand met ISO-certificaat verplicht, aldus directeur Hartog. Natuurlijk zijn er ook smarts beschikbaar voor vervan-gend vervoer. Tevens beschikt Auto-Palace Dordrecht over een ruime keuze van smarts met het keurmerk smart forsure. Het bedrijf is te vinden aan de Mijlweg 81 te Dordrecht.