Ingezonden persbericht


Beste redactie,

LEWIS werkt vanaf vandaag samen met Ordina. Met een omzet van ruim 345 miljoen euro is Ordina één van de grootste Nederlandse beursgenoteerde dienstverleners in de markt voor informatie- en communicatietechnologie en managementadvies. Ordina profileert zich nadrukkelijk als partner van de klant voor zijn business- en ICT-vraagstukken in marktsegmenten waar de impact van ICT groot is.

Ordina biedt als één van de grootste ICT-dienstverleners op de Nederlandse en Belgische markt kennis en kunde op branchespecifieke oplossingen. Deze omvatten business process outsourcing en diensten binnen de sectoren Finance, Public, Trade, Transport & Industry (TTI) en Energy, Telecom en Media (ETM). De dienstverlener heeft kernactiviteiten gebundeld in technologisch gespecialiseerde bedrijfsonderdelen, waarbij vakmanschap de boventoon voert boven branchekennis.

Ordina is opgericht in 1973 en heeft zo n 3.500 medewerkers. Zij dragen de kernwaarden van Ordina dagelijks uit bij een vaste, steeds groter wordende klantenkring. Ordina is als resultaatgerichte dienstverlener één van de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en draagt dit actief uit naar opdrachtgevers en collega s. Het bedrijf heeft een solide financiële basis en richt zich op een optimale winstgevendheid. Het aandeel Ordina N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt deel uit van de Next 150 index.

Ordina heeft diverse experts in dienst, die hun visie kunnen geven op alle technologiegebieden waarin Ordina actief is en grondige kennis hebben van algemene trends op de nationale ICT-markt. Voor meer informatie over Ordina of een interview met één van de specialisten of leden van het managementteam kunt u contact met mij opnemen via e-mail yvonnev@lewispr.com of op 040-235 46 00. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan de website van Ordina: www.ordina.nl.

Met vriendelijke groet,

Yvonne van Bokhoven
LEWIS Communicatie BV

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

Financial Times Top 20 Best Places to Work, 2004
PRWEEK UK Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US Fastest climbing technology agency, 2004 PRSA Campaign award winner, 2003
Marketing PR Agency of the year finalist, 2003