Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLANDEXEL VLIEGT G ...
HOLLANDEXEL VLIEGT GEWOON MET DRIE NIEUWE KLASSEN OP VERRE CHARTERS

Ook vierde toestel van HollandExel is medio december geheel voorzien van alle comfortklassen

Schiphol Airport, woensdag 17 november 2004 - Naar aanleiding van de uitzending van maandagavond 15 november 2004 van TROS Radar op Nederland 2, benadrukt luchtvaartmaatschappij HollandExel dat de problematiek die in dit consumenten-programma aan de orde kwam, grotendeels tot het verleden behoort. Deze werd met name veroorzaakt door de ombouwoperatie van twee naar drie comfortklassen en de hierdoor vereiste inzet van vervangende toestellen van derde luchtvaartmaatschappijen. Inmiddels zijn drie van de vier ingezette toestellen volledig omgebouwd tot Business Class, Comfort Class en Economy Class. Medio december zal ook het vierde toestel geheel zijn voorzien van de nieuwe klasse-indeling.

Door HollandExel worden vier Boeing's 767-300 ingezet op de verre charters voor de reismerken Arke, Holland International en Neckermann Reizen. Tijdens de ingrijpende ombouwoperatie van de vliegtuigen gedurende de afgelopen weken, moest noodgedwongen veelvuldig gebruik worden gemaakt van toestellen die niet aan de oude en nieuwe comfortclassificatie van HollandExel voldeden. Inmiddels zijn reeds drie toestellen volledig voorzien van zowel Business Class, Comfort Class als Economy Class. Met deze vliegtuigen kan nu reeds nagenoeg de volledige charteroperatie van HollandExel worden uitgevoerd. Medio december is ook het vierde vliegtuig van HolllandExel geheel voorzien van de drie nieuwe comfortklassen.

Op de vluchten van HollandExel naar zonnige oorden in Brazilië, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Cuba, India, Mexico en Sri Lanka kunnen passagiers dus gewoon blijven kiezen en boeken uit Economy Class of de extra's van de Comfort Class danwel de Business Class. Mocht een klasse toch niet beschikbaar zijn, dan wordt dit bij boeking kenbaar gemaakt.