Travel Unie International Nederland N.V.

KLANTEN VAN HOLLAND ...
KLANTEN VAN HOLLAND INTERNATIONAL GRATIS ALS VIP NAAR MODESHOW IN PARIJS

Gratis modeshow én lithografie bij boeking van city-trip van Holland International naar Parijs

Rijswijk, donderdag 18 november 2004 - In exclusieve samenwerking met warenhuis Galeries Lafayette kunnen klanten van Holland International deze winter als VIP gratis naar een modeshow in de Franse hoofdstad. Bovendien krijgen klanten die minimaal ¬ 30,- besteden in het bekende warenhuis, ook een gratis lithografie. Holland International biedt City-Trips aan in Parijs vanaf ¬ 22,- per persoon per nacht inclusief ontbijt.

Klanten van Holland International die deze winter modestad Parijs bezoeken, kunnen iedere vrijdagmiddag om 15.00 uur gratis een modeshow bijwonen. De modeshow vindt plaats in het bekende warenhuis Galeries Lafayette aan de levendige Boulevard Haussmann. Naast het gratis bijwonen van de modeshow krijgen klanten van reisexpert Holland International ook een gratis plattegrond van Parijs, een plattegrond van warenhuis Galeries Lafayette en - wanneer zij voor minimaal ¬ 30,- per persoon aankopen doen - een exclusieve lithografie. Galeries Lafayette werd in 1896 gebouwd en is inmiddels al meer dan honderd jaar hèt symbool voor de mode-industrie en elegantie. In het warenhuis zijn onder meer de collecties van Sonia Rykiel, DKNY, Armani en nieuw en jong talent te vinden.

Arrangementen
Holland International biedt deze winter city-trips naar Parijs aan per vliegtuig, Thalys hogesnelheidstrein en eigen vervoer. Overnachtingen worden aangeboden vanaf ¬ 22,- per persoon per nacht inclusief ontbijt. Naast de gratis modeshow in Galeries Lafayette, kunnen tegen betaling ook diverse andere shows en excursies in de Franse lichtstad worden bijgeboekt. Tevens biedt Holland International de mogelijkheid om bij boeking direct een tafel in één van de trendy restaurants in te reserveren. De brochure 'Parijs' van Holland International is verkrijgbaar bij alle ANVR-reisbureaus, waaronder ook de 217 World of TUI Reisbureaus.