Travel Unie International Nederland N.V.

VAREN EN PROOSTEN OP ...
VAREN EN PROOSTEN OP NOORDZEE TIJDENS OUD & NIEUWCRUISE HOLLAND INTERNATIONAL

Holland International en P&O Ferries organiseren jaarwisseling aan boord van luxe cruiseferry

Rijswijk, donderdag 18 november 2004 - Reisexpert Holland International organiseert - in navolging van de zeer succesvolle Oud & Nieuwcruise van vorig jaar - ook dit jaar weer een Oud & Nieuw feest in samenwerking met P&O Ferries. Aan boord van 'The Pride of Rotterdam', de grootste en meest luxueuze cruiseferry ter wereld, kunnen de feestvierders de jaarwisseling uitgebreid beleven, varend op de Noordzee.

Na de inscheping aan boord van 'The Pride of Rotterdam' in Europoort Rotterdam staat voor de gasten een dinerbuffet met vele feestelijke gerechten of een à la carte diner klaar. Vervolgens kan uitgebreid worden gefeest in de 'Sunset Lounge'. Ook is er aan boord een wervelende show met live optredens vol zang en dans. In de 'Sky Lounge' kan van 'easy listening muziek' door een live pianist worden genoten. In het casino kunnen de cruisegasten een gokje wagen aan blackjack en roulette tafels. De winkels aan boord van de meest luxe cruiseferry ter wereld zijn tot laat in de avond geopend. Voor de jongere gasten draaien er aan boord populaire films in de twee bioscopen.

Aftellen met champagne
Tijdens de zogeheten 'midnight countdown' tellen de cruisegasten gezamenlijk het oude jaar af onder het genot van een gratis glas champagne. Bij goed weer wordt al varend het vuurwerk boven Scheveningen en Den Haag bewonderd. Het nieuwjaarsfeest gaat door tot 03.00 uur in de eerste nacht van 2005. Daarna kunnen de feestgangers in hun 'cabin' slapen tot het serveren van het nieuwjaarsontbijt, dat tot 10.00 uur klaar staat in het 'Four Seasons' buffetrestaurant. Aansluitend kan tot 10.30 worden uitgecheckt.

Arrangement
De totale Oud & Nieuwcruise inclusief entertainment, een 5-gangen dinerbuffet, om 0.00 uur oliebollen en een glas champagne, alsook een overnachting in een 'special cabin' en een uitgebreid Engels en continentaal ontbijt aan boord van 'The Pride of Rotterdam', bedraagt ¬ 159,- per persoon. Dit is exclusief drankjes en overige uitgaven aan boord. Mogelijke extra's zijn een 'special cabin' met zeezicht ad ¬ 16,- per persoon; een 'special cabin' voor alleengebruik ad ¬ 45,-; een 'luxe cabin' ad ¬ 32,- per persoon, met naast een luxe verblijf ook fruit, koffie, thee en badjassen in de cabin. De toeslag voor het 4-gangen à la carte diner in het à la carte restaurant is ¬ 28,- per persoon. De minimum leeftijd is 14 jaar. Vanwege de veiligheid is het verboden om vuurwerk mee aan boord te nemen.

Voor informatie en boekingen verwijst Holland International naar alle ANVR-reisbureaus, waaronder ook de 217 World of TUI Reisbureaus vallen. De Oud & Nieuwcruise is ook te boeken op www.lastminute.nl of via 0900-8847 (0,15 ¬ p/m).