USP MARKETING CONSULTANCY

USP Marketing Consultancy:

Reisiger Verhuur beste materieelverhuurder van Nederland

Reisiger Verhuur (Groningen) is beoordeeld als de beste materieelverhuurder van Nederland. Dat is de uitkomst van een uitgebreid onderzoek dat USP Marketing Consultancy in samenwerking met Verhuurnet.nl heeft verricht in de verhuurbranche.

USP Marketing Consultancy heeft dit jaar bij marktpartijen als aannemers B&U, cateraars, evenementenbureaus en grote bedrijven met meer dan 50 werknemers bij ca. 1.000 personen interviews afgenomen over de dienstverlening van materieelverhuurders.

De belangrijkste doelstellingen van dit onderzoek waren het verkrijgen van een goed inzicht in wensen en eisen van huurders, het signaleren van de verwachte trends en ontwikkelingen in de verhuurmarkt, het weergeven van de oriëntatiewijze van huurders op mogelijke verhuurbedrijven en het in kaart brengen van de eisen die verhuurders stellen aan toeleveranciers.

Uit het onderzoek is gebleken dat Reisiger Verhuur beoordeeld wordt als de beste materieelverhuurder van Nederland. Daarbij is rekening gehouden met professionaliteit, betrouwbaarheid en assortiment (compleetheid, kwaliteit, actualiteit).

Reisiger Verhuur wordt door klanten zeer goed beoordeeld op het gebied van dienstverlening, klantvriendelijkheid, meedenken met de klant en breedte van het dienstenpakket. Ook zijn huurders erg tevreden over het logistieke apparaat. Concluderend is uit het onderzoek gebleken dat het bedrijf ruim boven het marktgemiddelde scoort en op alle onderzochte punten een concurrentievoordeel weet te behalen.

Reisiger Verhuur, een onderdeel van de Technical Services groep van Stork, is gespecialiseerd in materieel voor bouw, wegenbouw, werken op hoogte, tijdelijke accommodaties en evenementen, alsmede bouwplaatsinrichting, leasing, lange termijn huur en outsourcing. Het bedrijf heeft 8 vestigingen in Noord en Midden Nederland.

USP Marketing Consultancy is, als marktonderzoeks- en adviesbureau, gespecialiseerd in de bouw, DHZ-, woon- en vastgoedbranche. USP bestrijkt het gebied van ontwikkeling tot en met realisatie en inrichting. Vanuit haar specialisatie doet USP voor met name de volgende marktpartijen onderzoek: Projectontwikkelaars, beleggingsmaatschappijen, woningcorporaties, gemeenten, overheden, fabrikanten van en handelaren in ruwbouw-, afbouw-, en installatiematerialen, doe-het-zelf organisaties en fabrikanten van materialen voor de grond-, weg-, en waterbouw en nu dus de verhuurbranche.

Voor informatie:

Dirk van Doesburg (Hoofd Bedrijfsbureau) tel 050 57 57 160 / 06-20 54 91 33 / d.van.doesburg@reisiger.nl

19 nov 04 10:59