Ingezonden persbericht


Persbericht.

De MegaSellers Groep is nieuwe werkmaatschappij rijker en wordt Certified Microsoft Solutions Partner

Divisie MegaSellers Business Solutions levert bedrijfssystemen van Navision

Vianen, 19 november 2004 --- De MegaSellers Groep, een van de grootste ICT-leveranciers van Nederland, is een nieuwe werkmaatschappij rijker, die zich onder de naam MegaSellers Business Solutions bezighoudt met de levering van flexibele bedrijfssoftware. Daartoe is een overeenkomst aangegaan met Microsoft. MegaSellers is intussen officieel aangesteld als Microsoft Certified Business Solutions Partner.

De MegaSellers Groep is zelf een gebruiker van Microsoft Navision voor alle bedrijfsprocessen en de gehele keten van inkoop, opslag, verkoop en logistieke afwikkeling en financiële administratie. Het bedrijf zal in de nieuwe divisie oplossingen leveren die zijn gebaseerd op Navision. Doelgroep is de het midden- en kleinbedrijf, een segment waarin Microsoft op dit moment minder goed vertegenwoordigd is en waar een forse afzetmarkt wordt verwacht.

MegaSeller is zelf een van de ontwikkelaars van de Navision software geweest. Mede door dit in combinatie met de kennis die MegaSellers van dit marktsegment bezit en het eigen intensieve gebruik van het pakket, voorziet de onderneming een belangrijk deel van deze markt naar zich toe te kunnen trekken. "Het MKB is over het algemeen wel geautomatiseerd, maar weinig doeltreffend," constateert algemeen directeur Raymond Perridon. "Wij kennen de problemen in dat segment als geen ander omdat wij al geruime tijd duizenden klanten in het MKB bedienen. Er ligt daar voor ons een enorme markt braak."

Het unieke van Navision voor het MKB is de prijs. Voor een relatief laag bedrag van c.a. 1.950,- Euro per gebruiker beschikt men over een functionaliteit van een alles omvattend bedrijfssysteem in een programma.

MegaSellers is met 4500 klanten en circa 70 medewerkers een van de grootste leveranciers in de markt van organisaties met 10 tot 500 geautomatiseerde werkplekken. Het succes is te danken aan de uitgekiende logistieke afhandeling van de bestellingen, de technische kennis en de persoonlijke benadering van klanten.

De onderneming boekte in 2003 een winstgevende omzet van ¤ 36 miljoen. Agressieve groeiambities moeten leiden tot een jaarlijkse groei van tweecijferige procenten tot een omzet van ¤ 55 miljoen in boekjaar 2007 en een penetratiegraad van minstens 5 procent in het bediende marktsegment.



Ingezonden persbericht