Politie Zeeland


W-10734-2004 Diefstal uit auto

Uit een personenauto, die geparkeerd stond in de Augustijnenstraat in Middelburg, werd tussen 22.00 uur gisteravond en 07.20 uur vanmorgen, een autoradio weggenomen.

O-10735-2004 Roodlichtcontrole Goes
Op de Kloetingseweg in Goes is vanmorgen tussen 08.00 en 08.30 uur een roodlichtcontrole gehouden.
Vijf bestuurders kregen een verbaal en ook werd een bestuurder bekeurd omdat hij linksaf sloeg waar dit niet mocht.


Aanvulling op bericht Z-10727-2004 Overval op wapenhandelaar

Donderdag is, aan het eind van de middag, een wapenhandelaar het slachtoffer geworden van een gewapende overval.
Drie mannen overvielen hem bij zijn wapenhandel aan de Molenstraat in Clinge. De man is met een wapen bedreigd, terwijl de overvallers zijn zaak doorzochten. Zij verdwenen met een aantal vuurwapens in de richting van het Clingensebos. Direct na de melding is een buurtonderzoek gestart en is de Belgische politie ingeschakeld. De politie is op zoek naar getuigen die gistermiddag tussen 16.00 en 18.00 uur iets verdachts hebben gezien in de Molenstraat of in het, daarachter gelegen, Clingensebos. De politie heeft sterke aanwijzingen dat de daders, of een van de daders, zich al langere tijd in die omgeving ophielden/ophield.
Van een van de daders is een signalement bekend. Het betreft een man van ongeveer 18-20 jaar oud. Hij is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en heeft vol, zwart, achterovergekamd haar. De man was gekleed in een bruine suede jas en droeg een blauwe pantalon. De man had een getinte huidskleur en wordt omschreven als een " indisch type" Iedereen die tussen genoemde tijdstippen iets heeft waargenomen in de Molenstraat of in het Clingensebos in Clinge wordt verzocht contact op te nemen met politie Zeeland, telefoonnummer 0900-8844.


O-10736-2004 Groot aantal caravans op camping opengebroken

Afgelopen nacht zijn op een camping aan de Roelandsweg in Renesse ongeveer 30 caravans met grof geweld geforceerd.
Omdat de eigenaars nog geen aangifte hebben kunnen doen is nog niet bekend wat er weggenomen is.





Politie Zeeland